28 de ani de citit împreună!

PARTY timeeeeee – 28 de ani de #PlăcereaLecturii. 😱🎉

Pe 22 iulie împlinim 28 de ani, așa că în weekend-ul acesta vă așteptăm cu reduceri să sărbătorim împreună!

Dar mai vrem să împărtășim cu voi 28 de cadre cu mici momente de-a lungul ultimului an care ne-au bucurat. De la 27 la 28 a fost cu lansarea #Armada, lansări de cărți, târguri de carte, turnee de lansare cu scriitorii #nautori, articole pe care le-ați apreciat, cu comunitatea de pe #Instagram care crește pe zi ce trece, cu primul newsletter trimis pe Whatsapp și cu multe alte bucurii din editură, cărți dragi nouă și vibe fain de la voi. 🙃

Fiecare cadru are și el o poveste, deci enjoy!

De la lansarea din octombrie 2018, v-am bucurat cu 25 de titluri SF, fantasy și thriller în Armada. Imagination unlimited!
DUNE e una dintre ele, parte acum din colecția Armada Clasic.
#PoetryMatters
Am lansat campania #FemeileSuntTari din martie, în care am sărbători toate scriitoarele feminine ale editurii Nemira.
O nouă campanie cu prietenii de la Scena9.ro, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, în care împreună am provocat mai mulți oameni faini să împărtășească cu noi biblioteca lor. Au reieșit 200 de oameni care ne-au arătat biblioteca lor. #BibliotecaTaEștiTu
O campanie cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, alături de OvidiuRo, în care am promovat cititul de plăcere în rândul copiilor și în care s-au implicat numeroși bloggeri, influenceri, dar și cititori.
Am lansat primul newsletter de carte pe Whatsapp, #PlăcereaLecturii powered by Nemira.
Am ieșit la vot, pe 26 mai, alături de mulți alți cititori.
Ne-am bucurat să facem parte din ediția din anul acesta a Street Delivery, unde i-am întâmpinat pe trecători cu un cuib de lectură, în care au putut sta să citească și să povestească alături de noi.
Am dat sentințe cititorilor cu câte cărți mai au de citit până…mor. Un articol care a surprins și a amuzat mulți cititori.
Am participat la târguri de carte. Aici: Bookfest 2019, unde am făcut recomandări personalizate cititorilor și ne-am bucurat să-i cunoaștem live la târg.
Am mers în toată țara în turnee de lansare cu scriitori Nemi, pentru copii. Aici, Simona Antonescu se bucura de poveștile elevilor, dar am călătorit în țară și alături de: Cristina Andone, Adrian Șonka, Sînziana Popescu.
Am îndemnat oamenii să stea acasă să citească. Ilustrație realizată pentru noi de către Yanna Zosmer.
Am oferit SURVIVAL KITS pentru „O zi de decembrie” și „Ceva în apă”, kituri primite cu mult entuziasm de către cititori, lucru care ne-a bucurat enorm.
Am descoperit numeroase motive pentru care să iubim viața, iar unele dintre ele au fost chiar alături de Zoe, una dintre pisicile editurii.
Aici – o campanie mai „altfel” de promovare a târgului Gaudeamus, inițiată și realizată de colega noastră de la PR, Alexa Florescu. Am râs, am încercat să simulăm poziții de lemuri simpatici și sperăm că nu ne-am făcut (prea mult) de râs în fața cititorilor curioși care nu înțelegeau în stand ce facem.
O fotorgafie de la un club de lectură lunar, pe care îl realizează o mână de elevi din Brăila, cu ajutorul nostru. Nici nu aveți idee ce ne bucură entuziasmul lor cu care citesc cărțile Young Adult de la noi și cu care povestesc apoi despre ele, după ore.
Am lansat imprintul ARMADA, de care suntem tare mândri.
Am lansat o provocare de citit pentru comunitatea creativă de pe Instagram.
Ne-am gândit să vă facem cunoștință cu oamenii din editura noastră, prin articolele #STAFFPICKS. Aici, Ana Nicolau, director general Nemira, adică our #girlboss, cum ne place nouă să o alintăm.
Încă un târg de carte, de data aceasta la Gaudeamus.
Bucurie mare că am cunoscut-o pe Sarah Perry, la Bookfest 2019.
O nouă ediție a Bursei de cititori Nemira – cărți pe viață pentru tinerii cititori din gimnaziu și liceu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *