35% reducere la colecția Yorick

promotie yorickEditura Nemira îți oferă în această săptămână toate cărțile din colecția Yorick cu o reducere de 35%! Intră în lumea magică a teatrului cu titluri precum Livada de vișini, teatrul nostru, Șapte tratate secrete de teatru No sau Casa în flăcări. Despre regie și dramaturgie.

Veți descoperi în colecția Yorick cele mai importante și mai frumoase lucrări care s-au scris de când primul actor a pășit pe scenă și până astăzi.

Arta spectacolului a evoluat, s-a schimbat, s-a transformat și noi odată cu ea, și ea odata cu noi… păstrându-și, însă, mereu și mereu, vorba lui Shakespeare, scopul dintru începuturi: „să se păstreze ca o oglindă a firii, să arate virtuții adevăratele ei trăsături, păcatului icoana lui și tuturor vremurilor și vârstelor tiparul lor.”

„Tiparul vremurilor”, așadar, surprins în textele care s-au scris de-a lungul timpului despre teatru și despre lumea lui, vi-l oferim spre lectură și descoperire. Veți regăsi în noua colecție cărți mai noi și mai vechi, texte fundamentale prin care scriitori și teoreticieni ai teatrului au încercat să surprindă și să oprească în loc arta așa-numită a inefabilului. De la Diderot la Stanislavski și de la tratatul secret al lui Zeami la Peter Brook și George Banu, „lumea-i un teatru”. – Monica Andronescu, redactor-șef revista săptămânală de teatru Yorick.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *