Stephen King, maestrul incontestabil al genului horror

Ce ştim despre Stephen King? Este maestrul incontestabil al genului horror, a primit numeroase premii, cărţile sale au devenit aproape toate bestseller şi este probabil autorul cu cele mai multe titluri ecranizate.

Editura Nemira i-a dedicat maestrului nu numai o întreagă serie de autor, ci şi un site dedicat, cu informaţii despre cărţile sale, noutăţile şi biografia sa, special pentru cei ce vor să îl cunoască mai bine pe Stephen King.

În acest weekend, Nemira vi-l aduce şi mai aproape pe Stephen King, oferindu-vă o reducere de 37% pentru titlurile sale.

Recomandările noastre:

Considerat unul dintre cele mai bune romane ale lui Stephen King, Orașul Bântuit (It – în original) a devenit termen de referință pentru literatura horror pe plan mondial. Regele aduce în prim plan întâmplarile care unesc un grup de prieteni din micul orăşel Derry în lupta împotriva unei creaturi amorfe care ia forma clownului Pennywise pentru a-şi vâna prada preferată: copiii.

Cimitirul animalelor”, una dintre cele mai terifiante cărți semnate Stephen King, nu numai că produce teroare, dar ține cititorul într-un suspans continuu, în stilul clasic al autorului de construire a intrigii în mod progresiv.

Shining este în mod cert o capodoperă și, probabil, unul dintre cele mai bune romane cu subiect supranatural din ultima sută de ani”. Peter Straub

JFK 11.22.63 are toate ingredientele pentru o lectură perfectă: paranormal, bizarerie, dezintegrarea psihicului uman. Aproape îți vine să crezi că ești martorul unui experiment de laborator cu vieți omenești pe post de cobai.

Promoţia este valabilă până la data de 18 februarie 2013 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *