Unde-i like, plăcerea creşte. Plăcerea lecturii, desigur!

Editura Nemira nu înseamnă doar mai bine de 1000 de tilturi extraordinare, care fac deliciul cititorilor de peste 20 de ani. Înseamnă, în acelaşi timp, şi o arhitectură culturală, mai bine spus o reţea de distribuţie a promisiunii pe care o respectă, plăcerea lecturii, în cât mai multe locuri din ţara noastră. Cum? Prin intermediul concursurilor, al caravanelor culturale şi târgurilor de carte, dar şi – foarte important – a principalului portal către cei care ne urmăresc: librăria Nemira.

Şi pentru că în ultima vreme am tot dichisit aceste mici dar cochete lăcaşuri de cultură special pentru voi, vă invităm să le (re)descoperiţi. Atât în offline cât şi în online. Cu singura menţiune că în mediul virtual v-am pregatit şi o supriză: cu fiecare like urmat de un share pe care îl daţi acestora, vă înscrieţi automat in tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga două dintre cele mai noi titluri Nemira, Cei 47 de ronini şi Scrisoarea furată, o superbă antologie de proză clasică americană.

Iar fiecare premiu va fi însoţit de un voucher special de cumpărături cu 50% reducere generală pentru librăria Nemira din oraşul tău.

Iar pentru încheiere, vă facem încă o dată cunoştinţă cu librăriile Nemira. Fiecare dintre ele va desemna propriul câştigător!

Librăria Nemira Magheru

Librăria Nemira AFI Cotroceni

Librăria Nemira Cluj

Librăria Nemira Polus Center Cluj

Librăria Nemira Palas Shopping Mall Iași

Libăria Nemira Lotus Center Oradea

Librăria Nemira Timişoara

Librăria Nemira Gold Plaza Baia Mare

Like & Share 600p400

2 Commentarii

  1. horade 10/09/2014 Reply
  2. anton aurelia 13/09/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *