A fost anunțată distribuția sezonului 3 din Urzeala tronurilor

Game of thronesAu început filmările pentru sezonul 3 al serialului Urzeala tronurilor și, odată cu acestea, a fost anunțată distribuția. HBO a confirmat prezența a încă doi actori, Ed Skrein și Jacob Anderson.

Rolul lui Dario Nahaaris, mercenarul care se intersectează cu Daenerys, va fi interpretat de Ed Skrein, actor și muzician britanic. Skrein a lansat până acum un album și a avut colaborări cu nume celebre, cum ar fi Nathan Flutebox Lee, Asian Dub Foundation și Foreign Beggars. A apărut în pelicule cum ar fi Piggy și Ill Manors.

Grey Worm, căpitanul echipei de soldați eunuci, Unsullied,  va fi interpretat de Jacob Anderson. Acești sclavi sunt antrenați încă din copilărie să fie cei mai buni războinici. Anderson este un tânăr actor londonez care a jucat până acum în câteva producții TV, cum ar fi Chatroom, Skins, Episodes și Adulthood.

De asemenea, o parte din actorii pe care i-am văzut în primul sezon se vor întoarce pe platourile de filmare a serialului inspirat de George R.R. Martin. Printre aceștia sunt Josef Altin, în rolul lui Pyp, Luke McEwan, în rolul lui Rast și Ian McHinley, interpretându-l pe Serr Barristan Selmy.

Autor: Teodora Bondoc

1 Comentariu

  1. Taureanu Luca 23/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *