Ce-am mai aflat despre Urzeala Tronurilor

Vestea care ține în priză fanii seriei Urzeala Tronurilor de câteva zile încoace pare să fie confirmată: percuționistul trupei Coldplay, nimeni altul decât celebrul Will Champion, va avea o scurtă apariție în sezonul al treilea al serialului. Deși încă nu este foarte clar ce rol va avea prezența lui în cadrul intrigii, știm totuși că Champion va interpreta rolul unui… toboșar.

Sezonul al treilea al serialului produs de HBO este așteptat de fanii din întreaga lume cu sufletul la gură, cu atât mai mult cu cât în acest sezon vom avea parte de prezența altor celebrități ale muzicii sau filmului: solistul cunoscutei trupe Snow Patrol ne va onora și el cu o scurtă apariție. În afară de Gary Lightbody, au mai fost confirmați și fostul protagonist al comediei de televiziune “Misfits” – Iwan Rheon, Mackenzie Crook care a jucat în serialul “La birou/ The Office” şi Ed Skrein care a jucat în pelicula “Ill Manors”.

Despre sezonul al treilea, care va avea premiera în 31 martie 2013, se mai spune că va fi și mai întunecat, violent și sângeros decât primele două, deși în trecut a fost criticat pentru astfel de motive. Credem totuși că de data aceasta nu va mai fi cazul, pentru că producția a cucerit inima a milioane de spectatori și a criticii deopotrivă, fiind considerat de către fani una dintre cele mai bune producții de televiziune a tuturor timpurilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *