Alege-ţi echipa Pokemon şi află ce cărţi ţi se potrivesc!

index

Pokemon Go continuă să fie extrem de popular şi, pentru că sunt printre voi jucători, ne-am gândit să îmbinăm vânătoarea de pokemoni cu lectura. Cum aşa? Cu toţii trebuie să alegem la început echipa pentru care vom lupta în joc şi cum cele trei au caracteristici diferite, ne-am gândit să vă spunem ce cărţi credem noi că s-ar potrivi unui cititor care alege una din aceste echipe.

Echipa Instinct


instinct

Echipa Instinct este cea mai puţin populară dintre echipe, dar nu trebuie subestimată. Majoritatea celor care aleg echipa galbenă sunt jucători obişnuiti de Pokemon Go, care pornesc la vânătoare de pokemoni pentru relaxare şi plimbare. Liderul echipei, Spark consideră că trebuie să avem încredere în instictele noastre şi în talentul pokemonilor, iar în luptă, intuiţia poate conta mai mult decât antrenamentele şi îmbunătăţirile adăugate.

Ce cărţi se potrivesc jucătorului care a ales Instinct? În primul rând, Pasărea furtunii, pentru că simbolul echipei este chiar pasărea legendară Zapdos, care controlează fulgerele. Tot în linia fulgerelor, continuăm cu Regina roşie, a cărei protagonistă descoperă că un talent ascuns îţi poate schimba viaţa. Pentru cei care preferă să exploreze şi să descopere noi lumi şi pokemoni, vă propunem Pământul lung, în care lumile paralele ne oferă o infinitate de posibilităţi. Nu în ultimul rând, pentru că este o echipă care acceptă instinctele, recomandăm O noapte, Marcovici, o poveste plină de emoţii şi plimbări prin lume în căutarea destinului.

Echipa Mystic


mystic

Se spune că nu poţi merge mai mult de un metru fără să dai de un membru al echipei Mystic şi, întradevăr, majoritatea sălilor de antrenament sunt controlate de ei. Toţi jucătorii care vor să înceapă o „carieră” de antrenor pokemon aleg echipa albastră. Număul mare de membri ai echipei Mystic o face cea mai populară din joc. Liderul Blanche consideră că pokemonii au multe să ne înveţe şi vrea să afle ce îi face să evolueze şi ce ne face şi pe noi mai buni. Calmul, logica şi încrederea în ştiinţă fac din echipa albastră una preferată.

Pentru că simbolul echipei este pasărea de gheaţă Articuno, Jumătate de rege este o alegere numai bună. Yarvi trăieşte într-o lume unde Marea este testul suprem, iar puterea este totul, dar el este şiret, calm şi calculat, exact ca membrii echipei albastre. Pentru că evoluţia este scopul principal al echipei Mystic, Mila 2.0 şi Fata cu toate darurile sunt două cărţi ce nu trebuie ratate. Ambele ne arată posibile oportunităţi pentru evoluţie, atât sub influenţa naturii, cât şi a ştiinţei. Şi, pentru că învăţarea este unul din ţelurile echipei albastre, vă recomandăm Un cititor în pădurea din oglindă, care vă va ajuta să înţelegeţi mai bine ce înseamna să fii un cititor adevărat.

Echipa Valor


valor

Ultima atunci când trebuie să alegeţi, dar nu cea din urmă, echipa Valor este un mândră şi puternică. Scopul membrilor ei este să devină cei mai buni luptători şi cei mai puternici în luptă, prin forţa brută atât a antrenorului, cât şi a pokemonului. Liderul lor, Candela, spune că pokemonii sunt mai puternici decât oamenii şi trebuie să devenim la fel ca ei, antrenându-ne.

Valor este o echipă a luptelor şi războaielor, aşa că şi noi vă facem câteva recomandări care se potrivesc atmosferei şi motto-ului lor. Rebeliunea şi Războiul bătrânilor merg chiar în mijlocul bătăliilor. Veţi avea parte de lupte care au schimbat istoria şi lupte într-un viitor îndepărtat, în spaţiu sau pe alte planete. În căutarea puterii, membrii echipei Valor pot deveni la fel de fioroşi ca simbolul lor, pasărea phoenix Moltres, iar pentru asta, noi vă propunem E greu să fii zeu, o carte care ne arată ce înseamnă să ai puterea, dar să nu poţi face nimic. Nu în ultimul rând, pentru că vorbim de lupte şi bătălii, Marea şansă ne arată cum afectează războaiele oamenii şi lumea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *