Atenţie, se premiază cea mai tare declaraţie de dragoste! Pentru o carte sau un scriitor Nemira

Iubesc această carte Nemira pentru că…..

Sau: Sunt îndrăgostit/ă de cutare scriitor Nemira (sugestie: Marian Truţă? Cristina Andrei?) pentru că…..

Aşa ar putea începe cea mai creativă declaraţie de dragoste pentru o carte sau un scriitor din portofoliul Nemira. Asta fiindcă declaraţii de dragoste pentru oameni am auzit destule, dar pentru cărţi mai puţin. Iar uneori, să recunoaştem, sunt de cursă mai lungă decât mulţi dintre semenii noştri.

E vremea, prin urmare, să dăm glas amorului de cititor (Nemira). Cum? E simplu: Ne puteţi trimite o declaraţie de amor pentru cine vreţi voi, de la George Martin la Simon May sau Dănuţ Ungureanu, de la Solaris până la Vegetal trecând prin Niveluri de viaţă, motivând, pe scurt, alegerea făcută. Cu alte cuvinte cam cât ai spune “te iubesc pentru că …..” Cu condiţia, bineînţeles, de a ţine cont de creativitate şi, de ce nu, umor.

Unde puteţi face această declaraţie de dragoste pentru o carte sau un scriitor Nemira? E la fel de simplu: comentând la acest articol sau la cele pe acelaşi subiect pe care le vom posta pe contul de facebook al editurii Nemira. Apoi, pe data de 28 februarie, le vom aduna pe toate şi, cu ajutorul juriului format din Dragoş Butuzea (blogger chestiilivresti), Laurea Câlţea (lauracaltea.ro) şi Claudia Pătraşcu (SuperBlog), vom premia primele trei locuri în felul următor:

Locul 1 primeşte o invitaţie dublă la spectacolul Studii despre iubire, după Ortega y Gasset, în regia lui Chris Simion (prin amabilitatea partenerilor de la Bilete.ro), plus un pachet Glossy din portofoliul Nemira.

Locul 2 – un DVD cu filmul Jane Eyre plus un exemplar din Istoria cuceririi amoroase, de Jean Claude Bologne

Locul 3 – un exemplar din Istoria iubirii, de Simon May

Mult succes tuturor şi… declaraţii de dragoste cât mai inspirate!

600p400c

7 Commentarii

    • ADMIN 11/02/2015 Reply
  1. Mihai Tanasie 15/02/2015 Reply
  2. V.S. 26/02/2015 Reply
  3. Ionita Adriana 26/02/2015 Reply
  4. Stoian Lavinia 26/02/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *