Black Week a început pe nemira.ro: iată super-reducerile pe care nu poţi să le ratezi!

600p400

Dragi prieteni ai editurii Nemira, după închiderea unei ediţii de succes a Târgului de carte Gaudeamus, iată că săptămâna aceasta avem încă o veste bună: promoţia Black Week intră în vigoare pe nemira.ro, prelungind, practic, promoţiile Black Friday, respectiv Black Weekend! Ce înseamnă asta? Este foarte simplu: sutele de titluri din portofoliul nostru rămân la aceleaşi super-reduceri de până la 82%, iar o ofertă cu totul nouă se adaugă acestora – titlurile în format hardcover au nu mai puţin de 60% reducere!

Şi, da, în cazul în care vă întrebaţi, colecţia CPSFA vine cu acelaşi procent de 65% reducere la ceea ce a rămas până astăzi una dintre cele mai apreciate publicaţii science-fiction, cât despre pachetele noastre, acestea îşi menţin preţul promoţional cu 55% mai mic. În plus, dacă modalitatea voastră preferată de lectură este cea pe suport electronic, e-book-urile Nemira îşi păstrează aceeaşi reducere excepţională de 30%. Bineînţeles însă că nu putem încheia fără să vorbim despre capitolul anume lăsat la urmă având în vedere că este preferat de cei mai mulţi dintre voi: acela al noutăţilor.

Ei bine, titluri precum Străzi întunecate, o antologie urban fantasy care confirmă forţa unor promotori de tinere talente precum George R. R. Martin şi Gardner Dozois, Requiem, fabuloasa încheiere a unei serii care ne-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură – Delirium – sau thriller-ul science-fiction militar Războiul etern, au acum o reducere de 40% pe care nu o mai puteţi găsi altundeva decât pe nemira.ro! Vă dorim tuturor lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *