Prinde bilete la recitalul Martin-Collins-King-Chandler de la Nemira!

Weekendul acesta ţi-am pregătit recital de excepţie cu George R.R. Martin, Suzanne Collins, Stephen King si Raymond Chandler. Grăbeşte-te să prinzi bilete în rândul din faţă cu o reducere de 40%!

Ce să faci într-un weekend lung de vară? Să mergi la un concert în aer liber sau la unul de cameră? Să vezi un film acasă cu prietenii sau la cinematograf? Să călătoreşti?

Noi avem soluţia perfectă pentru dilema ta: am pus la cale un spectacol numai pentru tine cu 4 dintre cei mai mari scriitori de SF, Fantasy si Suspans – numai în acest weekend, la un bilet cu 40% mai ieftin.

E momentul să te laşi furat de seriile de autor George R.R. Martin, Suzanne Collins, Stephen King şi Raymond Chandler, fiecare dintre titluri cu povestea, muzica şi imaginile lui, fiecare pentru o altă senzaţie şi o altă stare.  Fie că citeşti Cântec de gheaţă şi foc sau Jocurile Foamei şi o să auzi pe fundal muzica aşa cum o ştii din ecranizări sau o să vezi cu ochii minţii peisajele şi decorurile descrise în Turnul întunecat sau Doamna din Lac, oricum o să ai parte de o experienţă deplină!

 

recital600p400 (11)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *