Bonton și Damen Tango: spune-mi ce colecții porți ca să-ți spun ce colecții să citești

Primăvara asta se poartă cărţile. Şi să vă împărtăşim un secret: nu trebuie s-o spună vreun mare creator de modă ca să fie adevărat. E nevoie să acceptăm că ţinuta intelectuală o desăvârşeşte pe cea care ţine de aspectul strict formal. Prin urmare, dacă trebuie să fiți prezenți la cea mai în vogă petrecere din oraș, sau la premiera ultimei piese a celui mai cool regizor din generația tânără, este musai să aveți la voi una din cărțile colecțiilor Bonton și Damen Tango. Sigur, ideal este să le și citiți, tocmai pentru a nu da credit celebrelor forme lipsite de fond, dar probabil că știți asta suficient de bine. În plus, așa vă puteți angaja mai ușor în conversații de înaltă ținută culturală și veți deveni mult mai ușor centrul atenției.

Jocul seductiei

Concret însă, iată ce vă recomandăm pentru câteva garderobe de efect. În cazul unei ținute office, spre exemplu, este esențial să purtați, eventual sub braț, cartea Jocul seducției, de Neil Strauss. Asemeni personajului principal, vei avea toate șansele să te transformi într-un maestru al cuceririi amoroase. Sau, de ce nu, o maestră, este valabil pentru ambele sexe. O transformare care ar putea părea tendențioasă privită din exterior, dar vă asigurăm că pentru admiratorii poveștilor de calitate, atât personale cât și a celor cuprinse în cărți, ea va fi totodată haioasă și fermecătoare. Adică exact acele ingrediente care asigură farmecul personal exact atunci când aveți mai mare nevoie de el.

Borgia

Pentru un look mai rock, sau poate chiar punk-rock, sugerăm deja celebra Borgia. Păcatele familiei, de Sarah Bower. Desigur, în virtutea firii nonconformiste a celei care a fost personajul istoric ce a inspirat această lucrare. Dar și a epocii decadente pe care o trăim și în care promiscua Lucreția ar fi găsit, probabil, câteva ocazii bune de agrement. Firește, veți spune poate că mai bună ar fi o carte care să vină în contrapunct cu ținuta, spre exemplu o narațiune suavă și elegantă precum Delicatețe, a lui David Foenkinos, dar vă asigurăm, așa cum aminteam și mai sus, că în ziua de astăzi este bine să existe deplină concordanță între aparență și esență.

Delicatete

Iar dacă, în cele din urmă, cartea pe care vreți să o jucați este cea a simplității și a culorilor calde, deschise, nu vă putem recomanda nimic mai bun decât Despre suflet, o culegere de citate despre acest subiect ce eludează gânditorii omenirii încă din zorii timpului. Cât despre restul combinațiilor vestimentare și a accesoriilor intelectuale recomandate Nemira, suntem siguri că și voi aveți propriile voastre idei și versiuni. Pe care, evident, vă invităm să le puneți în aplicare.

Despre suflet

Un lucru este însă important: toate aceste accesorii ale colecțiilor Bonton și Damen Tango, în număr de aproape 100, au reducere de 50% numai în acest weekend! Special pentru ca voi să vă puteți afișa la ocaziile care, iată, încep să apară odată cu vremea frumoasă. Lectură plăcută!

600p400(3)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *