Bunătăţi de la Reverto pentru cititorii Nemira

Reverto şi Nemira v-au pregătit bunătăţi în luna martie. Comandă volumul “Poveşti cu şi despre femei“, de Michelle Jackson & Juliet Bressan şi primeşti un săpun natural de la Reverto cu unt de cacao şi arome felurite: ciocolată neagră, miere şi smochine, lime şi ghimbir. Un săpun vegetal cu o textură bogată, cremoasă, fabricat cu unt de cacao şi cu aromă delicioasă. Răsfăţ al simţurilor.

Nu uitaţi că miercuri, 6 martie 2013, în La Scena, vă aşteptăm cu Alice Năstase Baciuta şi Lavinia Bârlogeanu să povestim, cu şi despre femei.

Poveşti cu si despre femei este “o colecţie de filozofii de viaţă feminine, o sursă de cunoaştere, o carte care oferă răspunsuri la întrebările existenţiale pe care şi le pun femeile în timpul călătoriei lor prin viaţă. Femeile sunt înzestrate cu o putere uluitoare, cu o capacitate profundă de cunoaștere şi cu o înţelepciune vitală şi suntem datoare să dăruim această știință lumii întregi. Dar suntem prea ocupate ca să muncim, să creăm, să îngrijim, să conducem, să alinăm rănile şi ca să le dăruim putere celorlalţi, încât uităm adesea să zăbovim puţin şi să ne ascultăm unele pe celelalte”. Michelle Jackson & Juliet Bressan

Reverto, întoarcere la natură

Reverto respectă tradiţia şi oferă cele mai bune produse pentru corp şi baie, 100% naturale, fabricate manual folosind metode tradiţionale.

Produsele cosmetice de înaltă calitate Reverto sunt formulate din ingrediente active 100% naturale, după reţete tradiţionale, în serie mică, au in formula lor doar uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale pure şi culori naturale. Tocmai utilizarea acestor ingrediente prietenoase cu pielea conferă produselor o calitate extraordinară.

Promoţia este valabilă pentru primele 50 de comenzi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *