Cadouri pentru îndrăgostiții de lectură

TIC-TAC. TIC-TAC. Încă nu i-ai luat cadou, nu-i așa? Credeai că ai mai mult timp, dar lunile s-au transformat în săptămâni, iar săptămânile în zile. TIC-TAC. TIC-TAC. Ai prea multe idei sau prea puține. Dacă nu iei decizia potrivită? Oare ce ți-a spus ultima oară că își dorește? TIC-TIC. TAC-TAC. Timpul a expirat.

loveday

De Ziua Îndrăgostiților, cărțile zboară de pe rafturi. În continuare, îți propunem câteva idei de cadouri:

 

Pentru EA:

Dacă este o fire romantică și îi plac poveștile de dragoste, volumul 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste este alegerea potrivită. Mărturii intime și cuvinte așternute cu patimă pe hârtie. Mozart. Bonaparte. Kafka. Nu poți să dai greș cu colecția coordonată de David Lowenherz!

Îi plac aventurile, tărâmurile fermecate, legendele? Poate ar trebui să o însoțești până la Turn, unde Dragonul și Agnieszka învață să lucreze împreună ca să învingă magia Codrului. Aleasa dragonului este un basm contemporan irezistibil și original, o poveste încântătoare și seducătoare.

Sau… ce spui de o „vacanță” în deșertul Miraji? Djinni, Coșmaruri și buraqi? O vizită la curtea Sultanului, revolte, competiții pe viață și pe moarte? Nu ai de ce să te temi: în Rebelul nisipurilor, Amani și Jin o să îți fie ghizi, dar, ca să fim siguri, să îți iei și o hartă la tine. Când flirtează, Jim și Amani se rătăcesc foarte ușor.

După eșecul primei căsnicii cu aviatorul Archibald Christie, Agatha Christie s-a îndrăgostit de arheologul Sir Max Mallowan. Descoperiți împreună povestea lor de dragoste în Femeia din Orient Express, cel mai nou titlu apărut în colecția Damen Tango!

P.S.: Surprinde-o la finalul lunii februarie cu un nou roman de Matt Haig: Cum să oprești timpul, o poveste de dragoste nemuritoare despre pierdere, regăsire și speranță.

 

Pentru EL:

E pasionat de jocuri video și de lumi virtuale? Ready Player One este biletul lui către OASIS, o utopie virtuală unde poate să fie cine (sau ce) își dorește. Puzzle-uri, enigme, lupte, conspirații, o experiență de neratat pentru un gamer și un geek adevărat!

Amator de senzații tari? Ce spui de pachetul Bear Grylls? Rezistența care sfidează moartea, forța corpului, a sufletului și a minții, dorința de a învinge fac din personajele volumului Supraviețuitorii adevărați eroi și învingători. În Noroi, transpirație și lacrimi – autobiografia lui Bear Grylls, împărtășește cu el povestea emoționantă a unei vieți pline de curaj, îndrăzneală și putere, de neratat pentru orice cititor pasionat de aventură.

Dacă te-a supărat, ai două opțiuni: îl poți trimite într-un viitor întunecat, ce stă sub semnul violenței și al disperării, o lume dominată de frică și de nevoia de supraviețuire, sau îl înscrii în „banda” de răufăcători condusă de Monza Murcatto, unde trebuie să se ferească de mercenari, specialiști în otrăvuri și bețivi trădători. Decizia finală e a ta: Transformarea sau Dulce răzbunare?

Descoperă și KIT-ul pentru îndrăgostiții de lectură de pe nemira.ro! Ai până la 50% reducere + transport gratuit!

kit-indragostiti740p240

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *