Campania Cartea de vacanţă continuă. De vineri, 1 august, la chioşcurile de presă!

De ce atât de multe relaţii romantice încep cu un foc de artificii şi sfârşesc asemenea unui balon de săpun? De ce legături care înmoaie inima ajung în cele din urmă s-o frângă? Să fim sinceri: jocul întâlnirilor romantice este plin de capcane şi câmpuri minate. Dacă nu te pricepi cu adevărat, rişti să fii încolţit, rănit şi să devii extrem de frustrat.

Alan H. Cohen, autorul bestseller-ului „Iubirea ca o ţeapă”, are „calificarea” de a vorbi despre iadul întâlnirilor romantice fiindcă a trecut el însuşi prin acestea ani mulţi. Până când, pentru a-l cita, flăcările acestui iad „au spulberat iluziile care îl ţinuseră captiv”.

De săptămâna aceasta, mai precis vineri, 1 august, acest „mic tratat de reuşită în amor” va putea fi găsit la chioşcurile de presă în cadrul campaniei care vă oferă lecturile acestei veri – Cartea de vacanţă, iniţiată de editura Nemira şi ziarul Libertatea. O serie specială pentru momentele de relaxare departe de casă, ce va dura până pe data de 29 august şi vă va oferi câte un nou titlu în fiecare zi de vineri.

Iar dacă problemele în amor se vor rezolva sau nu în urma acestei lecturi, depinde numai de voi; „Iubirea ca o ţeapă” este un manual de self-help ce acoperă fricţiunile ce pot apărea în dragoste în mod exhaustiv, de la inocenţă şi până la „romantismul în serie”, de la apreciere, pe care Alan H. Cohen o consideră „cel mai bun tămăduitor” şi până la autenticitate, care „este pe primul loc”.

Este momentul să aflăm cu toţii când poate fi considerată iubirea „ca o ţeapă” şi când nu!

Campania Cartea de vacanță este susținută de Europa FM și 121.ro.

1 august 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *