Carti pentru toate varstele

Ne bucuram sa anuntam ca am incheiat inca o campanie de donare de carti. Stiu ca nu prea vorbim noi despre asta, dar in ceea ce priveste campaniile umanitare … ei bine facem tot posibilul sa le sprijinim. Acestea fiind spuse, ma bucur sa anunt ca in urma unor donatii semnificative de carti facute de catre editura noastra am sprijinit un numar de proiecte umanitare, fie ale societatii civile fie in parteneriat cu alte firme si edituri.

Ultima actiune de acest gen a fost pornita de BookByte in colaborare cu un numar de edituri si companii si a avut loc in data de 22 decembrie 2010.  Donatiile noastre au ajuns la Caminul pentru persoane varstnice Mironesti din judetul Giurgiu.  Iata relatarea evenimentelor (apartine celor de la BookByte care au impartit donatiile):

“Dupa un drum de circa 30 km facuti in mai mult de 2 ore, am reusit sa ajungem la Mironesti abia la a treia varianta de traseu. La prima varianta am gasit un pod rupt la cativa km de sat si la a doua varianta de traseu ultimii 4 km nu erau deszapeziti iar localnicii ne-au sfatuit sa ne intoarcem. Asa se face ca am ajuns dupa ora 17.00, cand deja se insera iar majoritatea batranilor dormeau bine imbracati.”

Cadourile donate au fost depozitate, cartile si revistele intrand in patrimoniul bibliotecii Caminului. Donatiile ramase nedistribuite au fost suplimentate si in data de 24 decembrie acestea au fost impartite copiilor din Orfelinatul Domnesti.

9 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *