Imagini din ultimul episod al sezonului doi din Urzeala Tronurilor

Ultimul episod din sezonul al doilea din Urzeala Tronurilor va fi difuzat luni, 4 iunie, de HBO România. După un sezon plin de răsturnări de situație, vom avea în sfârșit șansa să vedem ce se va întâmpla cu oamenii din Westeros. Poate chiar vom afla și ce s-a întâmplat cu dragonii.

Urzeala Tronurilor a înregistrat cea mai mare audiență a sa la primul episod din sezonul al doilea, când patru milioane de telespectatori au urmărit în premieră producția TV. Dacă punem și reluările, ajungem undeva la opt milioane de telespectatori. Producătorii s-au ridicat la așteptările fanilor, până acum, și au reușit să mențină serialul în topul celor mai populare. Rămâne să vedem câți fani vor fi în fața televizoarelor la ultimul episod din acest sezon din Urzeala Tronurilor.

Dacă ești curios cum va fi episodul de luni, iată mai jos câteva poze și trailerul pentru acest sfârșit de sezon:

game-of-thrones-alfie-allengame-of-thrones-nights-watchgame-of-thrones-emilia-clarkegame-of-thrones-jack-gleesongame-of-thrones-osha

 

 

 

 

 

[embeded: src=”http://www.youtube.com/v/vMzsbKj6o3Y?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

În plus, Nemira are pentru tine o surpriză! Intră luni în Librăria Virtuală Nemira pentru a descoperi o ofertă specială la cărţile din Saga Cântec de Gheaţă şi Foc.

Iar dacă vreţi să vă puneţi la curent cu intrigile din regat sau să aflaţi informaţii interesante despre autorul cărţilor, George Martin, puteţi vizita Westeros.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *