Castigatorii nostri

Sharm el-SheikhImage via Wikipedia

Vă mai amintiţi de tombola (nu-mi place deloc cuvântul acesta, dar nici concurs nu pot folosi) organizată de Nemira la Târgul Gaudeamus?  Tombola a avut o caştigătoare, Petrescu Marilena-Filonela pe numele ei, care a petrecut Revelionul în Egipt, împreuna cu familia. Puteţi citi mai jos rândurile şi fotografiile pe care cu amabilitate ni le-au oferit.

“Sotia mea (cea care a completat talonul) a primit un telefon in data de 25 noiembrie 2008 prin care era informata ca este castigatoarea premiului cel mare: o excursie la Sharm al-Shaykh. Ne-am uitat pe calendarul din casa, pe harti, am dat telefoane… ne-am informat.  Am ramas placut surprinsi cand am constatat ca vom petrece revelionul intr-un hotel de 5 stele (adevarate!), la cca 40 km (in linie dreapta) de manastirea Sf. Ecaterina.  Pana atunci nu stiam de manastire si nici nu stiam ca Sf. Ecaterina este sarbatorita (trecuta in calendarul ortodox) in data de 25 noiembrie… ziua in care sotia mea a primit premiul cel mare.

Premiul era pentru 2 persoane. In poze o sa-l vedeti si pe fiul nostru. Pentru el am platit biletul aproape intreg. Evident nu puteam sa-i refuzam excelemta ocazie de a vedea, printre altele, Valea Regilor, piramidele, templul Luxor, templul Hatshepsut si in special templul Karnak (magnific!)  Sper ca ce v-am scris este altceva decat v-ati asteptat. Evident ca ne-am simtit excelent. Am intalnit oameni care erau chiar si a treia oara la Sharm al-Shaykh.  Daca istorioara cu care am inceput este prea romantata, va mai pot scrie si alte momente din frumosul si bogatul concediu avut.  Multumim Nemirei… este mai mult decat o editura… face parte din familia noastra. Multumim!”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *