Căutăm şapte poveşti de vacanţă!

600p400

Indiferent de momentul în care vă găsim, în vacanţă deja, pe punctul de a vă întoarce sau nostalgici după acele zile minunate la plajă sau la munte, sigur veţi dori să vă implicaţi în acest proiect. Editura Nemira este în căutare de poveşti de vacanţă, mai exact şapte, inspiraţie fiind poveştile scrise de Cehov, Wilde, Daudet, Balzac, Maupassant, Turgheniev, Chandler adunate în cartea Şapte poveşti de vacanţă.

În perioada 15-29 iulie sunteţi invitaţi să ne trimiteţi poveştile voastre de vacanţă surprinse în imagini. Ştim că nicio vacanţă reuşită nu are loc fără porţia de lectură, de aceea, imaginile voastre trebuie să surprindă şi modul în care aţi îmbinat lectura cu vacanţa. La mare, cu cartea pe şezlong pentru pauzele de la bronzat, la munte, în rucsacul încărcat, în ţările străine în care v-aţi plimbat până la epuizare şi aţi „capitulat” la terase boeme pentru a mai vedea ce fac personajele voastre preferate.

Trimiteţi poveştile voastre de vacanţă la alexmazilufoto@gmail.com, până la data de 29 iulie, ora 23:00. Cei care vor ocupa primele şapte locuri vor primi câte o carte Şapte poveşti de vacanţă, cei care vor ocupa locurile III şi II îşi vor putea alege câte o carte Nemira, iar marele câştigător îşi va putea alege câte două cărţi Nemira de pe www.nemira.ro.

Pozele câştigătoare vor fi alese de către Editura Nemira împreună cu Alex Mazilu.

Mult succes la crearea celor mai frumoase poveşti de vacanţă!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *