Cele 100 de bestseller-uri ale momentului, la ofertă pe nemira.ro!

600p400

Dragi prieteni, o nouă promoţie de excepţie este aici: cele mai bine vândute 100 de titluri Nemira vin în întâmpinarea voastră cu nu mai puţin de 45% reducere! Şi ca să vă dovedim că merită orice efort să cercetaţi această ofertă, vă facem trei recomandări de neratat:

lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdPrima dintre acestea este, bineînţeles, Lumea de gheaţă şi foc, o privire de ansamblu asupra universului ce exista în Westeros înainte ca acţiunea din Urzeala tronurilor să înceapă propriu-zis, dar şi o lectură perfectă în așteptarea următorului volum din serie. O adevărată încântare atât din punct de vedere al lecturii cât și al graficii, acest album nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui pasionat al universului Game of Thrones. Mai ales că acum are 45% reducere, preţul final ajungând la mai puţin de 80 de lei.

luna-ucigasa-siteUn alt titlu a cărui lectură ar fi bine s-o încheiaţi în această vară, este superbul roman Luna ucigaşă, nominalizat la premiile Nebula si World Fantasy Award. Iar dacă aveţi nevoie de un motiv în plus pentru a o citi în afara preţului redus, iată cum sună premisa cărţii: “O lume construită atât de minunat încât citorul poate simţi mirosul condimentelor, pe când povestea şi personajele sunt atât de bine integrate în universul construit de autoare, încât nu le poţi imagina luând naştere în oricare altă lume. Jemisin ne dovedeste încă o dată că este unul dintre autorii importanţi de pe scena science fiction şi fantasy la nivel mondial.”

HMS TerrorIar cea de a treia recomandare pe care v-o facem este un thriller de excepţie, semnat de nimeni altul decât Dan Simmons. Este vorba despre H.M.S. Terror, unde soarta azvârle atât omul cât şi monstrul într-o lume ostilă: lumea marilor întinderi arctice. Care va fi rezultatul luptei acestor aventurieri cu monstrul din adâncuri nu vă vom dezvălui însă aici, lăsându-vă în schimb chiar pe voi să descoperiţi – în cuvintele criticilor de la USA Today – această “saga strălucitoare”.

Iar înainte de a încheia, nu uitaţi: acestea nu sunt decât trei dintre cele 100 de bestseller-uri Nemira ce au acum 45% reducere. Vă invităm să le descoperiţi şi pe celelalte!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *