Marea finală a sezonului IV: orice sfârşit este un nou început

Sunteţi pregătiţi pentru partida vieţii? Nu, nu este vorba despre meciurile cupei mondiale, deşi ar putea fi, având în vedere nivelul la care se joacă fotbal în Brazilia. Este, în schimb, vorba despre o partidă la fel de interesantă, dar purtată între personajele fantastice ale seriei Urzeala tronurilor. Ca şi cum, să spunem, două dintre cele mai mari echipe ale lumii ar fi cele ale caselor Lannister şi Stark, pregătindu-se să îmbrace tricourile cu însemne medievale pentru a coborî în arena confruntării finale din Westeros.

Nu putem, desigur, să ne imaginăm în întregime episodul din această seară, chiar dacă speculaţiile nu au încetat să apară. Ştim că va fi spectaculos, cu siguranţă, ştim că producătorii ne vor şoca şi de această dată, sub bagheta scriitorului George Martin, dar dincolo de asta nu putem decât specula. Cu siguranţă însă, nu vom uita multă vreme desfăşurarea de forţe care ni se pregăteşte.

Prin urmare, dragi prieteni, o călătorie frumoasă se apropie de final. Sezonul IV al celui mai iubit serial din lume, început pe 7 aprilie în România, ajung la o încheiere foarte aşteptată, dar care, pentru că orice sfârşit este în acelaşi timp şi un nou început, nu este decât prima zi până la debutul noului sezon. Al V-lea.

Şi nu uitaţi, povestea continuă în cărţile care stau la baza acestei serii şi pe care le puteţi cumpăra oricând de pe nemira.ro. Bineînţeles, cu o reducere foarte, foarte atractivă. Vizionare şi… lectură plăcută!

Fan GOT 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *