Cine este Beetee?

Versiunea scurtă: Jeffrey Wright a devenit în mod oficial membru al distribuției filmului Catching Fire, din seria Jocurile Foamei de Suzanne Collins, în rolul lui Beetee.

Versiunea lungă: Jeffrey Wright este un actor incredibil de talentat și un cameleon al marelui ecran, care cu greu poate fi recunoscut de la un rol la altul. Orice film în care a jucat, chiar și într-un rol mai mic, a beneficiat de versatilitatea incredibilă a acestuia și de talentul său de a da viață oricărui tip de personaj.

Anul trecut a apărut în filme precum Source Code, Extremely Loud & Incredibly Close și The Ides of March, unul dintre rolurile sale remarcabile fiind cel din Basquiat. Geniala personificare a renumitului și controversatului artist Jean Michel Basquiat i-a adus lui Wright nominalizarea la premiile Independent Spirit Award.

Acum este Beetee, în viziunea regizorului Francis Lawrence, care i-a luat locul lui Gary Ross pentru acest al doilea film al seriei. Neliniștitul Beetee este maestru în utilizarea electronicii și are rolul de a le proteja pe Katniss Everdeen și pe Peeta Mellark într-o nouă rundă a jocurilor, și mai periculoase, dar și mai pline de aventuri. Beetee este un personaj crucial în al doilea roman al seriei și se dezvoltă pe parcurs în cel de-al treilea.

Wright ia astfel parte la o producție cinematografică de proporții, alături de colegi noi, cum sunt Philip Seymour Hoffman în rolul lui Plutarch Heavensbee, Jena Malone în rolul lui Johanna Mason și Sam Claflin care îl întruchipează pe Finnick Odair. Catching fire va fi lansat în noiembrie 2013, iar actorii dau tot ce e mai bun din ei pe platourile de filmare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *