Clubul de lectură Damen Tango powered by Nemira, Marie Claire & Oriflame, actrița Ada Condeescu

Editura Nemira, revista Marie Claire și Oriflame te invită la o întâlnire despre cărți, călătorii și parfumuri! Dacă îți place să citești și vrei să împărtășești cu alte cititoare pasiunea ta și impresii despre poveștile pe care le descoperi în cărți, Clubul Damen Tango e locul perfect pentru tine.

Luni, 27 noiembrie, de la ora 19.00, are loc prima ediție de întâlniri lunare în care vorbim despre personaje feminine puternice și fascinante, despre călătorii în orașe electrice sau spații exotice, despre carieră, dragoste și familie, despre parfumuri și modă!

Prima carte pe care o citim împreună este Colecționara de parfumuri interzise, o poveste care poartă cititoarele prin Paris, Monte Carlo și Paris, pe urmele unei muze și a unor parfumuri greu de uitat.

Invitata specială a primei ediții este actrița ADA CONDEESCU.

Clubul Damen Tango I

Întâlnirile au loc la sediul Oriflame, din str. George Enescu, 11-11A.

Participarea este gratuită, dar înscrie-te aici și primești un cod de reducere la toate cărțile din colecția Damen Tango pe nemira.ro.

Despre Colecționara de parfumuri interzise, de Kathleen Tessaro: La prima vedere, tânăra Grace Monroe are o viață fericită, în rândul aristocrației din Londra anilor 1950. Și totuși, nu își găsește locul în această lume. Într-o zi, destinul îi scoate în cale o moștenire neașteptată de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a cărei identitate trebuie să o descopere.

Povestea ne-o arată pe enigmatica necunoscută la New York, Monte Carlo, Paris și Londra, dezvăluind o femeie extraordinară, sursa de inspirație pentru cei mai talentați creatori de parfumuri. Imortalizată în arome de neuitat, existența Evei d’Orsey îi va schimba viața lui Grace. Tânăra va trebui să aleagă: ori se transformă în femeia pe care o doresc cei din jur, ori rămâne ea însăși.  „Un roman care fascinează, o carte plină de dorințe întunecate, secrete adânc îngropate, amintiri redescoperite și ocazii noi în viață.“ Booklist

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *