Clubul de lectură Nemira revine pe 17 iunie în librăria Cărtureşti Verona

600p400b

Editura Nemira propune o nouă întâlnire pentru cititori şi cărţile lor preferate. La cea de-a patra ediţie a Clubului de lectură Nemira, participanţii vor analiza subiectul cărţii Ubik de Philip K. Dick. Luni, 17 iunie, la ora 19.00, mansarda librăriei Cărtureşti Verona va fi timp de cîteva ore spaţiu de dezbatere şi de reamintire a pasajelor preferate din cartea Ubik, locul de unde se dă startul spre lumea multiplelor forme ale realităţii.

Clubul de lectură Nemira este un loc unic în care cititorii pasionați se pot întâlni într-un spațiu relaxat, în care să citească și să dezbată cărțile lor preferate, alături de scriitori și editori deopotrivă

Ubik este o carte care testează mintea cititorului,  determinându-l pe acesta să analizeze încontinuu ce este realitate şi ce nu şi ce reprezintă percepţia sa şi a celor din jur. Philip K. Dick a scris o poveste în care regresia timpului și deriva temporală invită cititorii într-o incursiune în viitor. Moartea lui Glen Runciter declanșează o misiune nebunească, în decursul căreia morții le dictează viilor. Entitatea Ubik, metaforă a unui Dumnezeu atotputernic și atotștiutor, intră în scenă. Începe spectacolul.

„Philip K. Dick este Shakespeare pentru literatura SF. Opera lui reprezintă una dintre cele mai puternice expresii ale societății spectacolului.” Fredric Jameson

Cititorii vor avea parte de concursuri interactive, discuţii ample despre personaje şi acţiunea din cartea lui Philip K. Dick şi atmosferă relaxată la început de săptămână. Clubul de lectură Nemira are şi o casă virtuală, cititorii putând accesa oricând pagina de facebook a clubului pentru informaţii şi discuţii despre cărţile lor favorite. Cititorii se pot înscrie la Clubul de Lectură Nemira #4 accesând următorul link.

Poveştile sunt cu atât mai frumoase, cu cât ai pe cineva cu care să le împărtășești. Clubul de lectură Nemira este locul unde călătoria spre lumea fascinantă a cărţilor bune începe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *