Clubul Nemira Young Adult: Roșu VS. Argintiu

830p315b (2)

Dragi cititori Young Adult, vă invităm joi, 21 septembrie, să vorbim împreună despre una dintre cele mai pasionante serii din colecție: Regina Roșie!

„Ambasadoarele” acestui eveniment sunt Irina Stoica și Anna Cleopatra Gheorghiu, două dintre cele mai energice și entuziasmate booktuberițe din România!

Culoarea sângelului îți va decide viitorul. Te vei alătura rebelilor sau vei închide ochii și vei accepta coroana? Vei lupta pentru Libertate sau pentru Putere? Pentru Onoare sau pentru Iubire? Pentru Tine sau pentru EI?

Îi așteptăm pe cititorii YA (și nu numai) la o întâlnire pe teritoriu neutru (ne-am asigurat că nu o să fim atacați sau deranjați), pe terasa Humanitas Kretzulescu, pentru a schimba impresii și a ne descoperi propriile superputeri!

Dacă încă eziți să dai „Join” și te temi de eventualii spionii, îi vom tenta cu o tombolă cu surprize! În plus, avem o armă secretă, un concurs-quizz: participanții o să fie împărțiți în două echipe, iar TOȚI membrii echipei câștigătoare vor primi cadou volumul 3 din „Regina roșie” în AVANPREMIERĂ! Tentant, nu?

Pentru a identifica cele două tabere, te vom ruga să porți ceva roșu sau argintiu. Dacă ești spion, insistăm să porți ambele culori.

Ne vedem acolo!

Eveniment (Facebook): aici

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *