Colecţia Anticipaţia, ştiinţa şi literatura viitorului

anticipatia550p200

Cum vă cultivați simțul minunării? Depășind oare limitele imaginației?

Dacă doriți să faceți cunoștință cu cei care pun în practică viitorul chiar în acest moment, dacă vreți să vă pierdeți pentru câteva clipe în lumi fantastice și misterioase, și, nu în ultimul rând, dacă vreți să explorați frontierele prezentului, pentru a imagina viitorul, atunci Colecţia Anticipaţia este ceea ce vă trebuie!

Nemira te ajută să îţi cunoşti viitorul!

Citeşte Almanahul Anticipaţia şi descoperă articole de știință, interviuri cu personalități din lumea inovaţiei tehnologice, articole ale unor prestigioşi scriitori SF străini sau români, povestiri SF şi Fantasy, articole de film, bandă desenată, pentru că acum ai posibilitatea să achiziţionezi Almanahul cu o reducere de 40%!

Şi pentru că ştim că abia aştepţi să găseşti răspunsuri la întrebări care te-au frământat atâta timp, Nemira îţi oferă 40% reducere la titlurile individuale ale colecţiei Anticipaţia. În plus, pachetul Anticipaţia şi Pachetul CPSF au fiecare o reducere specială de 50%!

Promoţia este valabilă până la data de 20 mai 2013 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi. Reducerea nu se aplică titlurilor individuale ale revistei CPSF.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *