Remediu contra căldurii: fantasy şi aventură de la Nemira cu super-reduceri!

600p400

Căldură mare, monşer. Cu alte cuvinte, canicula face ravagii, iar fiecare încearcă să se ascundă pe unde poate. Din fericire însă, acum avem o soluţie pregătită: marea evadare fantasy & adventure, bineînţeles, la adăpostul umbros al copacilor sau al umbrelei de plajă.

Sigur este însă că satisfacţia evadării este garantată, iar în continuare puteţi vedea câteva dintre titlurile pe care ne-am gândit să vi le recomandăm. lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdIar primul şi cel mai important este – care ar putea fi altul – Lumea de gheaţă şi foc. Iar dincolo de faptul că acest cuvânt din titlu – gheaţă – are toate proprietăţile de a stinge căldura toridă, vă asigurăm că lectura este obligatorie pentru orice fan al universului Game of Thrones, dar nu numai. Iar pentru a veni în susţinerea acestei afirmaţii, puteţi oricând să consultaţi recenziile care fac elogiul acestui album-concept, aici şi aici. Şi, nu în ultimul rând, atenţie maximă: cartea are acum reducere 45%!

bear-grylls---noroi_-tanspiratie-si-lacrimiCât priveşte aventura de care mai mult ca sigur aveţi parte în această vacanţă, cel mai bine este să ascultaţi sfatul unui profesionist. Bear Grylls, al cărui nume nu mai este o necunoscută pentru nimeni, a încercat cam tot ce se putea încerca, iar experienţa pe care a acumulat-o vi-o împărtăşeşte şi vouă în superba autobiografie Noroi, transpiraţie şi lacrimi. Şi încă un pont, în afara aceluia referitor la preţ, ce menţine reducerea excelentă de 45%: unul dintre strămoşii lui Bear Grylls a fost autorul primului manual de self-help din lume, lucru care nu poate decât să facă lucrurile cu atât mai interesante!

omul pictatIar cea de-a treia şi ultima recomandare pe care v-o facem ne readuce în universul fantasy: Omul pictat, bestseller-ul Nemira, propune un fir al acţiunii în care omenirea a ajuns prizoniera unor creaturi ivite din adâncurile pământului când apune soarele, care distrug tot ce le iese în cale până în zori. Oricât de teribile ar fi însă, pare că nu au nicio soluţie pentru căldura de afară, dar asta nu înseamnă lectura Omului pictat nu vă va face să uitaţi de acest inconvenient. Mai ales că acum acest titlu are de asemenea 45% reducere!

Nu uitaţi să le consultaţi şi pe celelalte din această promoţie iar până la o nouă întâlnire vă urăm… lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *