Colecţia săptămânii: Nemira Damen Tango

După colecţiile Nautilus, Suspans şi Bonton, urmează să vorbim despre Nemira Damen Tango. Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, în fiecare săptămână o să vorbim despre o altă colecţie şi ne veţi putea sugera un autor care încă nu a fost publicat în România şi pe care îl aşteptaţi de mult timp, o carte scrisă de un autor publicat la Nemira, dar netradusă încă, reeditarea cărţilor mai vechi etc.

Nemira Damen Tango îţi aduce cele mai frumoase romane de dragoste, adunate pentru plăcerea ta de zi cu zi. Uită de griji, zâmbeşte, bucură-te şi suferă alături de eroinele tale preferate. Delicate sau puternice, visătoare sau frumoase, întru totul asemănătoare ţie. Poveşti de dragoste, pentru femeile care au curajul şi dorinţa să se refugieze în propriul lor zâmbet.

Într-o lume în care sensibilitatea faţă de frumos nu se mai educă, femeile riscă să uite că mai au şi o minte deosebită. Poveştile dau sens vieţii noastre de cand eram copile şi încă o mai fac.

În această colecţie au apărut, printre altele, Sveva Casati Modignani – Lebăda neagră, Amanda Prantera – Don Giovanna, Gerald Messadie – Maria Antoaneta, Brigitte Giraud – Iubire la suprapreţ, Tasha Alexander – Sezonul otrăvit sau Justine Levy – Mame şi fiice.

Vă aşteptăm sugestiile! Spune-ne despre ce cărţi şi autori vreţi să citiţi şi cine ştie? Poate va apărea la Nemira chiar cartea aleasă de tine! 😀

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *