Colecţia săptămânii: Bonton

După Nautilus şi Suspans, urmează să vorbim despre colecţia Bonton. Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, în fiecare săptămână o să vorbim despre o altă colecţie şi ne veţi putea sugera un autor care încă nu a fost publicat în România şi pe care îl aşteptaţi de mult timp, o carte scrisă de un autor publicat la Nemira, dar netradusă încă, reeditarea cărţilor mai vechi etc.

Bonton este o colecţie alternativă şi plină de rafinament despre lucruri mari şi lucruri mici, care îţi pot aduce bucurie în viaţă, pe principiul “iartă-ţi toate slăbiciunile şi nu-ţi refuza nicio tentaţie”.

Din nefericire, nu veţi găsi recomandări despre ascensiunea în cariera şi nici despre aranjamentele florale, şarmul fiecărui volum confundându-se cu realismul cotidian şi cu totala lipsă de zel puritan.
Cu alte cuvinte, Bonton poate fi privită ca o călătorie simpatică şi delicată printr-un amestec unic de umor şi onestitate.

În această colecţie au apărut, printre altele, Tom Hodgkinson – Ghidul leneşului. Mic tratat pentru leneşi rafinaţi, Rachel Zoe, Rose Apodaca – Eleganţă de la A la Zoe. Modă, frumuseţe, stil, Mimi Spencer – 101 trucuri pentru o siluetă perfectă, Marjorie Hillis – La shopping şi nu regret. Manual de stil pe timp de criză, Hannes Stein – Cum să ai întotdeauna dreptate sau Ute Ehrhardt – Fetele bune ajung în rai, fetele rele ajung unde vor.

Vă aşteptăm sugestiile! Spune-ne despre ce cărţi şi autori vreţi să citiţi şi cine ştie? Poate va apărea la Nemira chiar cartea aleasă de tine! 😀

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *