Colin Farrell: al doilea film Total Recall e mult mai dramatic

jessica biel colin farrell total recall 2012Premiera filmului Total Recall e din ce în ce mai aproape. Fanii scriitorului Philip K. Dick probabil se întreabă cum va fi ecranizarea povestirii lui Dick Amintiri garantate și dacă va semăna cu cea din 1990. Până la lansarea în cinematografe din data de 10 august, puteți să vă mai potoliți curiozitatea cu impresiile a doi dintre actorii din rolurile principale: Colin Farrell și Jessica Biel.

Cei doi actori au acordat un interviu pe platourile de filmare de la Total Recall și cu această ocazie și-au împărtășit părerile despre filmul în care vor putea fi văzuți începând de luna viitoare. Printre temele discutate se numără diferențele între personajele Quaid și Melina din carte și cele din film, atingerea așteptărilor fanilor lui Dick și alte proiecte cinematografice ale celor doi actori.

Colin Farrell a spus că îi este foarte greu să compare cele două adaptări cinematografice ale povestirii lui Dick pentru că a luat parte la crearea uneia dintre ele. Totuși, spune că cele două filme sunt foarte diferite. Deși Farrell se declară un fan Total Recall din 1990, el spune că cel de-al doilea film este mai ancorat în realitate și mai verosimil. În plus, este de părere că noul film Total Recall este mult mai dramatic. Personajul interpretat de el nu are nicio amintire și îi este mult mai greu să înțeleagă cine este (față de același personaj din varianta din 1990). Are, în schimb, doar  sentimente.

Jessica Biel, care o interpretează pe Melina, este și ea de părere că în acest film se pune mai mult accent pe dramatism și starea psihică a personajelor. Actrița spune că la Melina se poate observa un nivel mai crescut de sentimentalism și compasiune față de primul film. Să vadă bărbatul pe care știe că îl iubește, știe că undeva sunt amintirile și sentimentele lui… și speranța că va fi capabil să își amintească cine e și să își aducă aminte de ei… […] Ea (Melina) e mult mai sensibilă la aceste lucruri.

jessica biel total recall 2012

Filmul Total Recall este ecranizarea povestirii Amintiri garantate din volumul Furnica electrică scris de Philip K. Dick.

În 1990, această povestire a fost ecranizată pentru prima dată, iar primul film Total Recall i-a avut în distribuție pe Arnold Schwarzenegger și Sharon Stone.

Remake-ul, pe de altă parte, are actori precum Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston şi Jessica Biel.

 

 

1 Comentariu

  1. djcriss 05/11/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *