Surprizele Editurii Nemira la Gaudeamus 2013

evenimente_toateMiercuri, 20 noiembrie, va începe o nouă ediţie a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus. Editura Nemira îşi aşteaptă cititorii cu numeroase oferte promoţionale, noutăţi editoriale şi lansări de carte.

Evenimente Editurii Nemira

Sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu ora 13.30, dăm întâlnire cititorilor cu autori apreciaţi în cadrul mai multor evenimente de lansare – 13:30 – Lansare album de artă „Nocturne” de George Banu; 14:30 – Lansare „Almanahul Anticipaţia 2014” ; 15:00 –  Prezentarea Revistei CPSF Anticipaţia şi a Colecţiei Nautilus (The best SF & Fantasy); 15:30 – Lansare carte „La galop prin piramidă” de Liviu Radu; 16:00 – Lansare carte „Aşteptând în Ghermana” de Dănuţ Ungureanu.

Duminică, 24 noiembrie, ora 13.00, cititorii sunt aşteptaţi la o întâlnire cu Mircea Tiberian şi volumul său „Sunetul de referinţă şi arca muzicii occidentale”, iar de la 14.00 la evenimentul de lansare al volumului de poezii „111 cele mai frumoase poezii” de Nichita Stănescu.

Reduceri la toate cărţile Editurii Nemira

Toţi cei care îşi vor face proviziile de lectură de la standul Editurii Nemira vor putea beneficia de reducerea generală de 25%, pachete de cărţi cu 35% reducere, oferta 2+1 cadou sau cărţi la 5, 10, 15 şi 20 de lei.

Limonada lui Iulian şi faptele bune

De mai bine de 3 ani, Iulian vinde limonadă în cadrul diferitelor evenimente, banii strânşi din vânzarea limonadei  mergând spre secţia de oncologie pediatrică din cadrul Spitalului Marie Curie. Sprijinim iniţiativa lui Iulian  şi invităm şi participanţii la târg să facă acelaşi lucru, cei care vor achiziţiona cărţi de peste 70 de lei de la standul Editurii Nemira vor primi căte un voucher pentru o limonadă gratuită. Fiecare voucher va însemna cărţi pe care Editura Nemira le va dona copiilor de la Spitalul Marie Curie.

Evobook 3, biblioteca de buzunar

Cititorii de cărţi în format digital pot testa la standul Editurii Nemira noul Evobook 3, o adevărată bibliotecă la purtător, un eReader ce permite utilizatorilor să-şi ţină aproape cărţile de suflet.

Card Avantaj

Card Avantaj revine în atenţia cititorilor Nemira.  Cei care au Card Avantaj  pot achiziţiona cărţi de la standul Editurii Nemira în cadrul Târgului Gaudeamus cu o reducere de 35% şi plata în patru rate. Reducerile nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi. Promoţia patru rate prin Card Avantaj este valabilă până la data de 31 decembrie 2013.

Star BT

Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achiziţiona cărţi publicate de Nemira în 4 rate fără dobândă prin programul de loialitate Star BT.

Fanii trilogiei Jocurile Foamei şi ai filmelor create după cărţile autoarei Suzanne Collins vor avea parte de o mare surpriză. Aceştia se vor putea întâlni cu personajele lor preferate din film la standul Editurii Nemira.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *