CONCURS EVOLIO & NEMIRA

600p400Evolio şi Nemira vă invită la concurs! Comandă de minim 150 lei în perioada 21-31 mai 2013 şi eşti automat înscris în competiţie. Iată ce poţi câştiga:

               locul 1: o tabletă Evotab 2

               locul 2: un eReader Evobook

               locul 3: un voucher de cumpărături în valoare de 100lei 

Mai multe cumpărături, mai multe şanse de câştig! Mult succes!

În competiţie intră toate comenzile de minim 150 lei efectuate pe Nemira.ro în perioada 21-31 mai 2013. Extragerea se va efectua prin random.org  în maxim şapte zile de la încheierea concursului. Premiile vor fi înmanate personal, la punctul de lucru al organizatorului Nemira, Str. Chiscani Nr. 25-27, etaj 1, sector 1, Bucuresti, pe baza actului de identitate, ce va fi prezentat numai în original. Câştigătorii trebuie să îsi revendice premiul în maxim 20 de zile din momentul în care au fost anunţaţi. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere. Premiile oferite de Evolio sunt noi, nefolosite, însă nu sunt sigilate.

UPDATE: A sosit momentul să anunţăm fericiţii câştigători ai concursului Evolio. Tableta Evotab 2 merge la Ciocan Nicolae,  eReadearul Evobook ajunge la Anca Gheorghe , iar voucherul de cumpărături în valoare de 100 lei va fi folosit de Toth Erika. Câştigătorii vor fi anunţati pe email pentru detalii şi au la dispoziţie 20 de zile pentru a revendica premiile. Felicitări! 

1 Comentariu

  1. mihaela 02/07/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *