BookFest s-a incheiat, ofertele se muta in online!

Targul de Carte BookFest s-a incheiat asa ca ne bucuram sa va anuntam care sunt cele mai cautate carti Nemira dar si ca vom respecta traditia si vom muta ofertele de la targ pe site-ul Nemira.ro (si le imbunatatim). In plus, tinem sa le multumim invitatilor nostri, academicianului Razvan Theodorescu, lectorului universitar Ionut Tudorie, coordonatorului colectiei nou lansate Byzantivm, Adrian Caraba, autorului Aures Carasel si coordonatorului noii colectiei Nautilus, Mihai Dan Pavelescu.

Asadar, pentru a “rupe” suspansul, trebuie sa va spun ca cele mai cautate carti publicate de Editura Nemira in anul 2011 sunt:

Top 5:

 

1. Urzeala Tronurilor de George RR Martin (editie hard cover)
2. Apocalipsa de Stephen King (editie Hard cover)
3. Alchimistul neutronic de Peter F. Hamilton
4. Puls de Julian Barnes
5. Vecerniile siciliene de Steve Runciman

Ne bucura numarul de cititori ce au profitat de oferta Nemira, care a pus la dispozitia clientilor sai Tronul de Fier al celor Sapte Regate. Avem poze cu voi pe contul de Facebook si am pornit chiar si un concurs al carui premiu este un pachet Cantec de Gheata si Foc – All Inclusive oferit celei mai populare poze (cele mai multe like-uri stranse).

Mai mult, pe la standul nostru au trecut de-a lungul saptamanii, in calitate de cumparatori, Monica Tatoiu si Emil Constantinescu iar George Mihaita, Dezbracatu’ si Mihaela Radulescu au facut si ei poze cu renumitul Tron de Fier.

2 Commentarii

  1. Vlad Stoica 31/05/2011 Reply
  2. fotostuff 02/06/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *