CONCURS: Nemira te trimite la Robocop!

Suntem în preajma anului 2030. Brigăzi de roboți americani sunt prezente în orientul mijlociu, dar au probleme în a fi acceptate pe teritoriul de unde provin. În paralel, un tânăr poliţist încearcă să destructureze o bandă criminală periculoasă, dar în momentul în care îi cade victimă, singura şansă de a-şi prelungi viaţa este savantul briliant care îl transformă în Robocop. Şi, credeţi-ne, fără a vă dezvălui mai mult din firul acţiunii celebrei francize care a început în 1987, această nouă versiune a poliţistului robotizat este pur şi simplu uluitoare, atât tactic cât şi logistic. Dar nici partea adversă nu stă tocmai rău la aceste capitole: Michael Keaton pare să fi “uitat” că l-a jucat cândva chiar pe Batman, pentru ca acum să-l regăsim la comanda la fel de bine echipatelor forţe oponente. Mai mult însă despre cel mai nou şi mai puternic Robocop, adus în România de cei de la Forum Film Romania, veţi afla voi înşivă. Pentru aceasta trebuie să ne răspundeţi însă la următoarea întrebare: ce autor român publicat de curând în colecţia Nautilus propune o acţiune asemănătoare celei din Robocop şi un personaj central al cărui corp poate rezista gloanţelor? Primii trei clasaţi vor primi, în ordine, următoarele premii:

Locul 1 – 1 invitaţie dublă la Robocop + 1 Tricou & 1 USB inscripţionate Robocop

Locul 2 – 1 tricou + 1 deschizător sticlă inscripţionate Robocop

Locul 3 – 1 tricou inscripţionat Robocop

Răspunsurile se pot acorda atât la postarea de pe blog cât şi cea de pe facebook. Concursul se încheie luni, 10 februarie, la ora 13.00, iar invitațiile sunt valabile numai la Cinema City până pe data de 1 martie. Cîştigătorii vor fi traşi la sorţi cu ajutorul random.org. Succes!

http://www.youtube.com/watch?v=INmtQXUXez8

LATER UPDATE: Răspunsul la întrebarea noastră era, într-adevăr, George Anania cu romanul său Test de fiabilitate. Cei trei câştigători ai concursului au fost aleşi în urma tragerii noastre la sorţi. Aceştia sunt, începând cu locul I:

1 Alexandru Calin

2 Iulia Boiu

3 Bogdan Barbulescu

Iată şi fotocopiile tragerii la sorţi, pentru conformitate. Vă mulţumim mult pentru participare!

concurentitragere

59 Commentarii

  1. Maria Petruș 06/02/2014 Reply
  2. chiper ion 06/02/2014 Reply
  3. chiper georgeta 06/02/2014 Reply
  4. Cimpian Alisa 06/02/2014 Reply
  5. Grigoras Adrian 06/02/2014 Reply
  6. Paraschiv Ionut 06/02/2014 Reply
  7. eli elena 06/02/2014 Reply
  8. George Iulian 06/02/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *