Un nou caz pentru comisarul Montalbano

Joi, 4 septembrie apare la chioşcurile de ziare Câinele de teracotă, un nou caz pentru comisarul Montalbano şi o nouă şansă pentru tine să ajungi în Sicilia!

Al doilea roman semnat de Andrea Camilleri, scriitorul italian al momentului, apare mâine la toate chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea, la numai 14,99 RON!

Aşa cum s-a văzut în primul roman, comisarul Montalbano are o predilecţie pentru simboluri şi interpretări, îşi rezolvă cazurile desluşind indiciile din lumea siciliană familiară şi uneori arhaică. Însă în Câinele de teracotă este confruntat cu o scenă a crimei cel puţin inedită: doi tineri sunt descoperiţi morţi într-o peşteră. Cum? Îmbrăţişaţi şi păziţi de un uriaş câine de teracotă. De când sunt acolo? De 50 de ani.

Sigur nu ai uitat că poţi câştiga o excursie de cinci zile, pentru două persoane, în fascinanta insulă mediteraneană! Tot ce trebuie să faci este să cumperi seria de 5 cărţi şi să participi la tombolă completând taloanele din Libertatea cu răspunsul corect la întrebarea din cartea săptămânii. Intră în concurs doar aceia dintre voi care trimit toate cele cinci taloane, cu răspunsurile corecte.

Regulamentul complet al tombolei, aici.

Sponsor: ABC tours, agenţia ta de încredere de peste 20 de ani!

Campanie susţinută de Radio 21 şi Port.ro.

camill600p400 (11)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *