Concursul “Citeşti şi Nemira te premiază” a ajuns la final

Concursului “Citeşti şi Nemira te premiază!” şi-a ales câştigătorii. Extragerea a avut loc la Librăria Nemira Magheru, pe 15.12.2012 şi suntem bucuroşi să vă anunţăm numele câştigătorilor:

Premiul I merge la Florina Crâșmaru. Florina se va bucura de o vacanţă la munte pentru două persoane oferită de Paralela 45, un pachet Cântec de gheaţă şi foc, de George R.R. Martin şi un Almanah Anticipaţia 2013.

Premiul al II-lea a fost câştigat de Anca Nițu. Anca primesşte un eReader Evobook 1 oferit de Evolio, un pachet Dune, de Frank Herbert şi un Almanah Anticipaţia 2013.

Premiul al III-lea merge la Maria Perianu şi constă întrun eReader EvoBook 1 oferit de Evolio şi un Almanah Anticipaţia 2013.

Extragerea a avut loc în prezenţa a trei martori, cu avizul juristului, respectând întocmai condiţiile regulamentului de concurs. La extragere au fost incluse toate taloanele completate de cititorii Nemira, pe perioada de desfăşurare a concursului: taloanele de la Gaudeamus 2012, taloanele depuse la toate librăriile Nemira din ţară, cât şi taloanele corespunzătoare comenzilor online de pe Nemira.ro.

Câştigătorii au fost contactaţi pentru a li se da vestea cea bună şi pentru a li se reaminti condiţiile în care pot intra în posesia premiilor. Premiile vor fi înmânate personal, la punctul de lucru al organizatorului Nemira pe baza actului de identitate în original şi a dovezii achizitiei şi plăţii unui produs Nemira în perioada derularii campaniei.

Nemira le mulţumeşte sponsorilor Evolio şi Paralela 45, cât şi tuturor participanţilor la concurs.

Nemira, plăcerea lecturii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *