Atentie! Dependenţa de cărţi Nemira te poate face dependent de Coloniştii din Catan!

Cumpără cărţi de minim 100 de lei de pe Nemira.ro, până pe 28 februarie, când reducerile de până la 89% te ispitesc, şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unuia dintre cele trei jocuri de bază Coloniştii din Catan, oferite de Ideal Board Games.

Mai multe comenzi, mai multe şanse să câştigi unul dintre cele trei jocuri Coloniştii din Catan!

Jocul de bază

A fost inventat de Klaus Teuber şi este cel mai popular joc de societate al ultimilor 15 ani, atrăgând milioane de fani din întreaga lume.

CATAN …

… este numită insula pe care tu şi prietenii tăi aţi descoperit-o. Sunteţi primii locuitori. Sunt construite aşezări, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la oraşe prin intermediul comerţului. Uneori există lut din abundenţă, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilităţi pentru tine şi pentru ceilalţi colonişti. În curând va fi aglomeraţie pe insulă – competiţia pentru terenuri, materii prime şi putere începe. În final este clar – va ramâne doar un conducător al insulei CATAN.

Credeţi că veţi avea succes? Imaginaţi-vă provocarea!

CATAN. PROVOACĂ DEPENDENŢĂ!
• Un joc de Klaus Teuber
• Pentru 3-4 jucatori
• Pentru toate vârstele
• Aprox. 75 minute

Pentru mai multe informatii şi mai multe jocuri, intrati pe pagina partenerului nostru, Ideal Board Games.

Concursul Coloniştii din Catan se desfăşoară până pe 28 februarie, iar extragerea câştigătorilor celor trei jocuri are loc pe 1 martie.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *