Concursul “Declară-ţi dragostea” s-a încheiat! Iată cine sunt câştigătorii!

Aşa cum bine ştiţi, concursul Declară-ţi dragostea s-a încheiat!

Înainte să anunţăm câştigătorii, să vă reamintesc despre ce a fost vorba:

Cei care au cumpărat de pe Nemira.ro produse în valoare de minim 100 RON, în intervalul 10-24 februarie 2012, au avut ocazia să câştige tableta EvoTab 2 de la Evolio şi un voucher de 300 RON valabil pentru achiziţionarea de e-book-uri Nemira. Premiul a fost acordat prin tragere la sorţi.

Cei care au comentat la acest post, în acelaşi interval, spunându-ne de ce iubesc cărţile, au avut ocazia să câstige un e-reader EvoBook 2 de la Evolio şi un voucher de 200 RON valabil pentru achiziţionarea de e-book-uri Nemira. Acest premiu a fost acordat celui care a strâns cele mai multe like-uri la comentariul său.

Şi, astfel, am ajuns şi la fericiţii câştigători, pe care deja i-am contactat. Aceştia sunt:
Rumbet Ciprian-Florin, care a achiziţionat produse în valoare de minim 100 RON, a câştigat tableta EvoTab 2 şi un voucher de 300 RON cu care poate cumpăra e-book-uri Nemira.
Mihaela Miron, care a reuşit să strângă cele mai multe like-uri la comentariul său, a câştigat e-reader-ul EvoBook 2 şi un voucher de 200 RON cu care poate cumpăra e-book-uri Nemira.

Cu această ocazie, le urăm felicitări câştigătorilor şi sperăm să se bucure de premii! Cât despre ceilalţi care aţi participat, nu fiţi dezamăgiţi! Vor urma şi alte concursuri la care chiar voi puteţi câştiga!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *