Crăciunul vine cu surprize!

“Cărţile sunt moştenirea pe care un mare geniu o lasă omenirii şi care sunt transmise din generaţie în generaţie, ca dar pentru urmaşii care nu s-au născut încă.” – Joseph Addison

Ce cadou mai frumos le putem oferi celor dragi, dacă nu o carte? Ce poate simboliza mai bine adânca prețuire față de oamenii de lângă noi, dacă nu cărțile pe care le dăruim, și care le vor rămâne în suflete pentru totdeauna?

Sărbătorile de Crăciun se apropie cu pași repezi, iar febra cadourilor ne-a cuprins pe toți. Oferim daruri celor dragi pentru că îi iubim, pentru că vrem să le marcăm viața și pentru că vrem să îi facem fericiți.

Nemira s-a gândit la voi și a pus la cale o surpriză: reduceri substanțiale la pachetele de cărți, potrivite pentru orice vârstă și orice gusturi! Pentru familie, pentru prieteni sau pentru cei mici, pentru voi înșivă, chiar, volumele pe care vi le oferim reprezintă cele mai prețioase cadouri pe care le puteți oferi tuturor celor care vă sunt aproape. În efemeritatea trecerii timpului, cărțile sunt singurele care dăinuie, care educă generații, care dezvăluie trecutul și întâmpină viitorul.

Bucurați-vă de oferta noastră și dăruiți cărți! Sunt cele mai bune prietene și cei mai de seamă martori ai trecerii noastre prin viețile celor pe care îi iubim!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *