Cui îi este frică de Melania Lupu?

Rodica Ojog BrasoveanuUmor, suspans, crime, intrigi şi multă inventivitate sau, mai bine spus, clipe de delectare purtând semnătura inegalabilei Rodica Ojog-Brasoveanu.

Pentru că în luna martie sărbătorim femeia, Nemira te invită într-o călătorie plină de mister, alături de unul dintre cele mai faimoase personaje ale literaturii poliţiste româneşti, Melania Lupu.

Numai în acest weekend, Nemira îţi oferă o reducere de 45% pentru seria de autor Rodica Ojog Braşoveanu. 320 de pisici negre, Întâlnire la Elysee, Poveste imorală, Cutia cu nasturi şi multe alte titluri alese te aşteaptă în format hardcover. Vor arăta perfect în biblioteca ta.

Pentru cei ce nu sunt familiari cu stilul inconfundabilei Rodica Ojog Braşoveanu, dar şi pentru cei ce au chef de o lectură captivantă, vă lăsăm în compania povestirii O babă originală, apărută în antologia “Grasă şi proastă”.

Promoţia este valabilă până la data de 11 martie 2013 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi. Promoţia nu se aplică la titlturile cu preţ fix.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *