Cum cucereşti pe e-mail, Messenger şi Facebook?

Cum cucerestiCine mai are timp de întâlniri şi flirturi în secolul vitezei?

Povesteşte-ne cum crezi că poţi cuceri un barbat sau o femeie pe e-mail, Messenger şi Facebook, iar cele mai originale răspunsuri vor primi un exemplar al volumului Cum să cuceresti un bărbat pe e-mail, Messenger şi Facebook. Manual practic de persuasiune, de Dan Rădoiu, care va fi lansată la Gaudeamus 2012, pe 25 noiembrie, ora 12:00, la standul Nemira.

Aşteptăm comentariile voastre la acest articol până luni, 12 noiembrie, ora 12:00!

Deşi cartea anunţă că se adresează în principal femeilor, fiind un manual practic de persuasiune pentru femei, ea poate fi la fel de utilă şi pentru bărbaţi. “O carte ce ar trebui interzisă bărbaților”, în fond nu poate decât să ne stârnească curiozitatea şi să ne facă să ignorăm interdicţiile.

Întreaga carte este scrisă într-un limbaj viu, dinamic şi cât se poate de actual, punând în evidenţă principiile persuasiunii și ale comunicării eficiente. În plus, cartea este constituită în principal din elemente de natură practică, iar la sfârșitul fiecărui capitol se găsesc exerciții de verificare a cunoștințelor proaspăt dobândite.

Mai mult decât un ghid de online dating, cartea este ghidată şi animată de povestea romantică dintre Eva și Alexandru. Scrisă din perspectiva unei poveşti cu personaje care ai zice că sunt reale, cartea dezvăluie un număr mare de situații ce se întâlnesc frecvent în lumea reală (desconsiderare, minimalizare, lipsa respectului etc.), transformându-se efectiv în ceea ce primul subtitlu promite: un manual PRACTIC de persuasiune.

UPDATE: Cristi, Robocipix, Cipri, Revistamod, Carmen şi Alex au câştigat câte un exemplar al volumului Cum să cuceresti un bărbat pe e-mail, Messenger şi Facebook. Manual practic de persuasiune, de Dan Rădoiu. Vă aşteptăm la târgul Gaudeamus, pe 25 noiembrie, ora 12:00, la standul Nemira pentru lansarea volumului şi pentru a intra în posesia lui.

 

 

6 Commentarii

  1. alex 09/11/2012 Reply
  2. Carmen 10/11/2012 Reply
  3. revistamod 11/11/2012 Reply
  4. cipri 11/11/2012 Reply
  5. Robocipix 11/11/2012 Reply
  6. Cristi 12/11/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *