De 1 martie, facem flower-power pe româneşte!

pressed flower1Oricine a presat cândva măcar o floare între paginile unei cărți. De ce facem asta? Pentru neuitare, sau poate pentru că la mijloc este aceeaşi aparteneţă vegetală, de care florile îşi aduc aminte şi la care se întorc prin mâinile noastre.

Aşează floarea ta prețioasă  între paginile unei cărți Nemira, fă-i o fotografie, posteaz-o la tine pe Facebook cu tag (în status) la Editura Nemira și vei putea fi unul dintre câștigătorii care se bucură de puterea florilor!

Iar premiile sunt pe măsură!

1. Un buchet de la Flori de lux pentru tine sau cineva drag ţie, livrat oriunde în ţară + două sticle de vin oferite de Sâmbureşti + unul din pachetele de cărți Nemira, la alegere.

2. Un buchet de la Flori de lux + o sticlă cu vin de la Sâmburești și un album Faust, de la editura Nemira.

3. Un buchet de la Flori de lux + o sticlă de vin de la Sâmburești + un volum Parisul personal. Autobiografie urbană, de George Banu.

Campania se încheie pe 8 martie. Cea care va alege cele mai frumoase amintiri presate între pagini de carte este fotografa Mihaela Marin, autoare a imaginilor din volumele Faust, Livada de vișini, Hamlet Machine și Parisul personal, apărute la editura Nemira.

Flower power 600p400b

P.S. – Atunci când faceţi poza, cu Instagram, sau cu ce aparat vreţi voi, asiguraţi-vă că reiese explicit din imagine faptul că este vorba despre o carte Nemira. Vă mulţumim şi aşteptăm, împreună cu Mihaela Marin imaginile voastre!

P.S.2 – Şi în încheiere, amintiţi-vă că noi încurajăm dragostea (de cărţi) şi nu războiul (culturilor)!

 

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *