De miercuri, 28 ianuarie, campania Rodica Ojog Braşoveanu începe cu “Poveste imorală”!

În anul 1997, în societatea românească de tranziţie, o serie de crime se ţin lanţ, sfârşind prin a îngrozi locuitorii Bucureştiului. Ce e de făcut? Poate o soluţie ar fi ca marea scriitoare Rodica Ojog Braşoveanucandideze la primărie, dar cum ea se ocupă de literatură, este suficient să inventeze câteva personaje care să cureţe oraşul de răufăcători. În cazul de faţă, agenţii de investigaţie Costea şi Bădoiu, alias Herculache şi Babuinul.

Sună interesant premisa? Fără doar şi poate, doar este vorba despre stilul inconfundabil al Rodicăi Ojog-Braşoveanu. Ei bine, dacă doriţi să vă reîntâlniţi cu literatura marii autoare, o puteţi face începând de miercuri, 28 ianuarie, la chioşcurile de presă, unde va apărea romanul „Poveste imorală”. Cât despre Rodica Ojog Braşoveanu, fiţi fără grijă: dacă ar mai trăi, fără îndoială că spiritul ei justiţiar s-ar face remarcat negreşit în Bucureştiul zilelor noastre.

Nu uitaţi: începând cu data de 28 ianuarie, cărţile maestrei literaturii de suspans vor apărea în fiecare miercuri, timp de 7 săptămâni!

600x400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *