Diablo 3 aduce un tribut seriei Dune

Diablo 3 si DuneProaspăt lansatul Diablo 3 le-a adus celor de la Blizzard noi recorduri de vânzări (peste 6,3 milioane de copii vândute în 10 zile) și un număr uriaș de jucători care îl folosesc în fiecare zi. După o așteptare de 11 ani, toți fanii seriei au năvălit pe serverele Battle Net.

Dincolo de aceste aspecte, jocul are în el ceva deosebit: Surprizele pe care le oferă celor care sunt familiarizați cu alte universuri (de la lumea filmelor, până la personaje și situații din cărți). Există chiar șanse de a găsi niveluri surpriză, în care pot fi se află monștri ce poartă numele angajaților de la Blizzard.

Cel puțin două astfel de evenimente speciale sunt legate de Dune.
– Cutreierând deșertul, jucătorul poate găsi cadavrul fremeneului Stilgar. Dacă interacționează cu acesta, este atacat de mai mulți viermi de nisip.
Stilgar
– Shaitan, întruchiparea răului, tot la fremeni, te poate ataca din senin. Deși are forma unui vierme de nisip uriaș, nu trebuie confundat cu Shai-Hulud (termenul folosit pentru numirea viermilor de nisip, dar care are și alte înțelesuri). Odată omorât, ți se permite accesul într-o peșteră secretă.
Shaitan

Un alt eveniment vine și din partea Nemira: reeditarea seriei Dune, în format hardcover și cu ilustrații noi. Puteți precomanda primele două titluri ale seriei cu o reducere de 25%.
Oferta Dune

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *