Dr. V. vă recomandă – Ghidul Xenofobului

Un medicament recent ieşit pe piaţă, despre care se spune că are proprietăţi miraculoase. Îl recomand tuturor pacienţilor mei. Ca să vă convingeţi, mai jos am publicat în premieră mondială prospectul.

Ghidul Xenofobului

Prospect şi indicaţii de întrebuinţare

englezii

Mod de prezentare:

Volume frumos colorate în format de buzunar, a câte 128 de pagini. Disponibil în mai multe arome: americani, englezi, germani, francezi, spanioli, israelieni. Alte variante în curs de testare pe redactori: italieni, greci.

Compoziţie:

Ciudăţenii şi defecte ale popoarelor, în capitole comprimate, pline de şarm şi onestitate. Conţinut ridicat de umor la fiecare pagină.

Indicaţii terapeutice:

Vindecă imediat stările apatice, indispoziţiile, depresiile uşoare sau severe, plictisul, precum şi xenofobia de orice tip.

Stimulează inteligenţa şi face bine ridurilor feţei mai ceva ca un lifting facial.

Contraindicaţii:

Pot apărea şiroaie de lacrimi sau dureri de burtă cauzate de râsul în exces. Nu există până în prezent studii clinice care să demonstreze că râsul îngraşă.  Formula „mori de râs” trebuie considerată doar o metaforă.

În tratamentele de lungă durată, cititul poate dăuna ochilor, dar face foarte bine minţii.

Precauţii:

Nu este recomandat persoanelor care suferă de seriozitate exagerată sau permanentă. Efect mai scăzut asupra celor care înţeleg mai greu bancurile, poantele, sau orice alte manifestări care implică umorul.francezii

În caz de miopie se recomandă folosirea ochelarilor.

Interacţiuni:

Se poate citi înainte, după sau în paralel cu orice altă carte, dar nu în acelaşi timp. Efecte sporite în combinaţie cu alte produse purtând marca „Bonton“.

Doze şi mod de administrare:

Zilnic, cel puţin câte un capitol odată. Se administrează vizual sau prin viu grai.

Pentru suferinţe cronice, se recomandă cure de 128 de pagini pe zi.

Atenţionări speciale:

Copii:

germanii

Produsul poate fi administrat copiilor, cu condiţia să fie şi ei luaţi în vacanţele în străinătate.

Sarcina şi alăptarea:

Nu există studii care să demonstreze efectele adverse ale umorului şi bunei dispoziţii cauzate de Ghidul Xenofobului asupra fătului sau nou-născutului. Recomandăm totuşi administrarea cu moderaţie. Poate vindeca depresia postnatală.

Capacitatea de a conduce vehiculul sau alte utilaje:

Este cu totul interzisă lectura în timpul şofatului sau a folosirii utilajelor grele, existând riscul de accidente sau răniri grave.

În cazul unor crize de râs cauzate de lecturi anterioare, recomaisraelieniindăm oprirea pe dreapta sau încetarea tuturor activităţilor până la dispariţia efectelor adverse.

Reacţii adverse:

Pot apărea stări de bună-dispoziţie excesivă, accese de râs necontrolat, poftă de viaţă exagerată, euforie şi toleranţă faţă de străini. Deschide apetitul pentru călătorii în străinătate şi cunoaşterea altor naţii şi culturi, un obicei care se poate dovedi foarte costisitor.

ATENŢIE: creează dependenţă foarte puternică.

Supradozaj:

În caz de supradozaj se recomandă excursii terapeutice prelungite în străinătate. Dacă medicamentul a fost administrat şi copiilor, luarea lor este imperativă.

spaniolii

Pentru cazurile clinice grave, recomandăm înconjurul lumii.

****

Aceste este un supliment intelectual. În cazul în care apar manifestări prea-plăcute, adresaţi-vă librarului sau medicului dumneavoastră de gardă de pe blogul Nemira pentru volume suplimentare. Mai multe informaţii precum şi doze-test pot fi obţinute la adresa www.xeno.ro.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *