6 noi ebook-uri la Editura Nemira

600p400_noutati-borgia_templieri_barnesJulian Barnes, Sarah Bower şi Raymond Khoury pot fi citiţi şi pe e-reader.  Am pregătit pentru voi 6 ebookuri noi, numai bune pentru biblioteca voastră digitală.

Puls de Julian Barnes

În pulsul vieţii de zi cu zi, în pulsul pe care-l simţi la încheietură sau în urechea înfundată în pernă, stă de fapt misterul care te ajută să faci următorul pas şi următorul gest.

Julian Barnes scrie elegiac şi graţios despre sughiţurile, crizele şi pragurile vieţii. Povestirile lui, în care se aud ecouri discrete din Flaubert, ne schimbă harta chipului când cu un zâmbet, când cu o lacrimă.

Puls este o carte din care aflăm cât de subţire e gheaţa pe care patinăm spre ieşire şi cât de mică distanţa dintre speranţă şi abdicare.

Privind în soare de Julian Barnes

O demonstratie navalnica de imaginatie, plina de spirit si desavarsita gratie despre imperiul naivitatii.

Ironic pana la sublim, sensibil si delicat, Barnes a creat un univers unic, un mod de a privi viata, intrebarile, raspunsurile, sexul si lipsa sexului – emblema oricarui maestru al stilului.
O adevarata calatorie in intimitatea metaforei cochet ascunse intr-un suflet de femeie.
“Nu am o latura sentimentala. Sentimentalismul imi inspira suspiciune. Din experienta mea, sentimentalismul si cruzimea merg mana in mana.” – Julian Barnes

O istorie a lumii în 10 şi 1/2 capitole de Julian Barnes

O viziune revizionistă a istoriei, un triumf al inteligenţei, vervei şi talentului, o pală de vânt în pânzele celor dispuşi să conteste totul şi să nu accepte nimic.

La nicio agenţie de turism nu veţi găsi o ofertă de acest tip. Niciun vânzător de vacanţe nu va şti să vă vorbească despre o asemenea călătorie. Julian Barnes vă plimbă de pe continentele sufletului pe cele ale minţii cu dibăcia, siguranţa şi flerul corăbierilor din vechime.

Frison iniţiatic, situaţii-limită, foraj în adâncurile fiinţei, traume, orori şi, din când în când, un dram de nădejde purtat pe aripile unei vietăţi diafane.

„Istoria nu e ceea ce s-a întâmplat. Istoria e ceea ce ne spun istoricii că s-a întâmplat. A existat un tipar, un plan, o mişcare, o extindere, un marş pentru democraţie; există o tapiserie, un flux al evenimentelor, o naraţiune complexă, conectată, explicabilă.” Julian Barnes

 Borgia. Păcatele familiei de Sarah Bower

Sarah Bowler realizează o cronică închipuită, plină de culoare, a vieții din Italia renascentistă. Autoarea îmbină măiestrit fapte consemnatede istoria oficială a familiei Borgia cu zvonuri și ipoteze lansate de apropiații acesteia, informații pe care nu le găsim în cărțile de istorie.

O tânără evreică se trezește în lumea strălucitoare, dar coruptă și promiscuă, a celebrei familii Borgia. Esther Sarfati devine doamna de onoare a văduvei Lucrezia Borgia, fiica nelegtimă a papei, și se îndrăgostește de Cesare, fratele ei diabolic. Prinsă în labirintul de intrigi țesute de celebrele familii Borgia și Ferrara, tânăra eroină a acestui captivant roman de atmosferă îi deschide cititorului drumul spre poveștile întunecate ale istoriei.

Ultimul Templier – Raymond Khoury

Cavalerii templieri, mister fascinant al istoriei, sunt protagoniștii unui thriller fără egal, care a încântat milioane de cititori din lumea întreagă, fiind tradus în peste 30 de limbi.

Un arheolog din Manhattan face o incursiune palpitantă în secretele unei epoci îndepărtate. Povestea începe în 1291, în Regatul Latin al Ierusalimului, și ajunge în America secolului XXI. Ultimul templier este în acțiune: trebuie să salveze leganda Ordinului cu orice preț. Iar omul modern trebuie să dezlege una dintre marile enigme neelucidate ale universului.

Bestseller New York Times pentru aproape doi ani, romanul lui Raymond Khoury împletește magistral ficțiunea cu istoria. Ultimul templier, o carte ce se citește cu sufletul la gură, a fost ecranizat de NBC, într-o serie de succes.

Raymond Khoury – Salvarea Templierilor

Continuarea bestsellerului internațional Ultimul templier

Anul 1203. Constantinopolul este asediat de un grup secret de cavaleri templieri, care se infiltrează în biblioteca imperială. Vor să pună mâna pe documente periculoase, care nu trebuie să ajungă la dogele Veneției. Secrete ascunse în codexuri declanșează o aventură pe viață și pe moarte.

Mileniul al III-lea d. Hr. Sean Reilly, agent FBI, se strecoară în Arhivele Vaticanului, acolo unde sunt depozitate documentele despre Inchiziție. Tess Chaykin, iubita lui, a fost răpită și-și poate recâștiga libertatea numai cu ajutorul unui document ascuns într-un mormânt – Fondo Templari, o istorie secretă a vestiților templieri. Reilly sustrage documentul prețios și astfel începe lupta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *