După Gaudeamus, turneul de promovare Basmania continuă la Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Braşov!

Dragi prieteni, după succesul de la Târgul de carte Gaudeamus ediţia 2014, romanul fantasy „Basmania. Răspântia gândurilor”, textul semnat Valentin Nicolau şi ilustrat de graficianul Tudor Popa, merge mai departe către publicul din ţară, punând pe harta viselor patru oraşe în care sunteţi chemaţi la întâlnire cu autorul şi actorii săi invitaţi:

PITEŞTImiercuri, 3 decembrie, de la ora 13:00, sunteţi aşteptaţi la o întâlnire cu universul Basmaniei la Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu”, prin intermediul autorului cărţii, Valentin Nicolau şi a actorilor invitaţi: Luminiţa Borca şi Gabriel Gheorghe.

RÂMNICU VÂLCEA – tot miercuri, 3 decembrie, dar de la ora 17.00, universul Basmaniei îi cheamă pe toţi cei pentru care lumea viselor este o realitate la fel de concretă ca aceasta la Cinema Geo Saizescu. Bineînţeles, autorul Valentin Nicolau va fi acolo în prezenţa actorilor invitaţi.

SIBIUjoi, 4 decembrie, de la 11.00, Basmania merge mai departe şi îi invită pe toţi sibienii pasionaţi de imaginar la Teatrul Gong, unde se vor întâlni cu autorul cărţii, Valentin Nicolau şi a actorilor ce vor lectura câteva fragmente din această poveste.

BRAŞOV – turneul de promovare se încheie tot joi, 4 decembrie, de la ora 18:00, la Librăria Humanitas Braşov. Aici, alături de criticul literar Adrian Lăcătuş şi actorii Gabriel Costea şi Viorica Geantă Chelbea, autorul Valentin Nicolau va prezenta încă o dată romanul fantasy „Basmania. Răspântia gândurilor” tuturor acelora dintre voi care cred că imaginaţia ne-a fost dăruită pentru a face o lume mai bună!

Vă aşteptăm!

Site-ul oficial: http://basmania.ro/

Valentin Nicolau despre Basmania în Adevărul http://bit.ly/1FuoJjM

Evenimentul facebook aici: http://on.fb.me/1v0XYjP

Basmania 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *