E vremea cărţilor la Cluj!

IMG-20130306-00206-1024x768Caravana Gaudeamus ajunge foarte curând la Cluj! În perioada 17 – 21 aprilie a.c. în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Uniriicititorii sunt aşteptaţi cu un festin de cărţi, prezentări şi lansări de volume, întâlniri cu scriitori dar şi cu invitaţi de seamă, concursuri pentru liceeni, expoziţii de fotografie şi multe altele!

Editura Nemira îşi pregăteşte deja standurile pentru a îşi întâmpina prietenii şi cititorii fideli cu cele mai noi titluri şi cele mai îndrăgite serii de autor. Pe lângă reducerile de 25%, vizitatorii pot profita de oferta de 2+1, dar şi de cărţile cu preţ fix!

Primăvara aceasta, Editura Nemira ajunge în inima Transilvaniei cu o ofertă editorială atractivă, din care nu lipsesc autori consacraţi reuniţi sub brand-ul Nautilus, autori care au impresionat şi cucerit o lume întreagă şi titluri care au făcut istorie.

Programul de vizitare a târgului este miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 14.00. Intrarea este liberă.

Vă aşteptăm la Cluj în Piaţa Unirii pentru a vă bucura timp de 5 zile de adevărata plăcere a lecturii!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *