E vremea pentru un ceai savurat ca la carte!

Ceaiul vă este oferit CADOU de Bernschutz & Co. pentru fiecare Cartea ceaiului comandată acum pe Nemira.ro cu 45% reducere.
Pentru că prepararea şi servirea ceaiului reprezintă un fel de artă, pentru că această artă trebuie învăţată, pentru că cel mai bun ceai este cel servit ca la carte, pentru că este iarnă şi ne place să citim la un ceai, Nemira şi Bernschutz & Co vă propun un pachet promoţional plin de rafinament: Cartea Ceaiului, cumparată cu 45% reducere, vă aduce un ceai cadou.

Cartea ceaiului, scrisă de Okakura Kakuzo şi publicată prima data la New York, este lucrarea care te-aştepţi să nu lipsească din casa adevăraţilor iubitori de ceai. Cum să te bucuri de toată savoarea şi beneficiile ceaiului, dacă nu ştii încă nimic despre ceremonia prepararii şi despre poezia secretă a servirii lui?

Cartea ceaiului prezintă, într-o forma uşor de înteles pentru occidentali, istoria ceremoniei ceaiului, influenţele ei asupra artei, dar şi asupra stilului de viaţă asiatic, în general, şi japonez în special, Kakuzo susţinând că teismul, născut în China, a atins perfecţiunea abia după ce a ajuns pe tărâmurile nipone.
Puterea de convingere a limbajul poetic folosit de Kakuzo a facut din Cartea ceaiului una dintre lucrarile de referinţă ale lumii în ceea ce priveşte ceremonia ceaiului.

Promoţia se desfăşoară pe www.nemira.ro şi este valabilă pană pe 1 februarie, în limita stocurilor disponibile.

Despre ceaiul SENCHA TROPICAL Bernschutz & Co.:

Amestecul discret de ceai verde, împreună cu aroma de ananas dulce şi proaspăt sunt ideale pentru a fi savurate în orice anotimp. SENCHA TROPICAL este un ceai care se poate servi la fel de bine rece sau cald: iarna, aroma lui exotică relaxează şi îmbie la visare, iar vara te răcoreşte şi te duce cu gândul la o vacanţă luxuriantă. Ingrediente: ceai verde, bucăţi de ananas, zahăr şi bucăţi de mango, inflorescenţă de floarea-soarelui, arome.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *