Ea va fi Johanna Mason în următorul film Jocurile Foamei

Jena Malone Jocurile FoameiActrița Jena Malone a primit un rol în cel de-al doilea film Jocurile Foamei. Ea va interpreta rolul Johannei Mason, o fostă câștigătoare a jocurilor din Districul 7, pe care Katniss o descrie ca având o abilitate ciudată de a ucide. Deși a fost printre cei mai tineri oferiți ca tribut, Johanna a reușit să rămână singura fată în viață din districtul ei.

În cărțile Jocurile Foamei la început se preface că este slabă, însă în realitate este puternică, îndrăzneață și luptătoare. Determinarea îi vine din faptul că toți cei iubiți de ea au fost uciși. Nu pot să mă rănească. Nu sunt la fel ca și voi. Eu nu mai an pe nimeni pe care să iubesc. – Johanna Mason

Deoarece producătorii de la Lionsgate au de gând să transforme cea de-a doua carte scrisă de Suzanne Collins în două ecranizări, actrița Jena Malone s-ar putea să joace în următoarele două filme Jocurile Foamei. Pentru următorul film vor începe filmările în septembrie, acesta fiind programat să apară în cinematografe la sfârșitul lunii noiembrie, anul viitor.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *