Alertă produse noi

O să încep prin a vă mulțumi pentru feedback-ul și sugestiile constante pe care ni le trimiteți, fie privind nevoile voastre pentru o mai plăcută și utilă navigare pe site-ul Nemira.ro, fie legate de cărțile și autorii pe care îi așteptați cu nerăbdare.

Echipa Nemira încearcă să țină cont de toate acestea, găsind soluții și implementând cât mai multe dintre propunerile voastre. Astfel, cu ajutorul unuia dintre utilizatorii site-ului, care ne-a transmis o idee foarte bună de-a sa, cititorii Nemira.ro beneficiază acum de un nou “gadget”, și anume Alertă produse noi.

Acest tool funcționează foarte simplu și este de un real ajutor și utilitate. Prin intermediul adresei de e-mail, veți fi anunțați de fiecare dată când apar noi cărți în colecția preferată, în seria de autor dorită sau chiar în tipul de promoție urmărită periodic. Și pentru a fi cât mai expliciți, caseta de abonare la alertă arată precum cea din poza de mai jos.

Așadar, nu ezitați să ne lăsați un mail sau un comment oricând simțiți nevoia, cu un feedback constructiv, iar noi promitem să le citim pe fiecare dintre ele!

 

1 Comentariu

  1. catastrofic 05/05/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.